Een mooie jongensblazer of compleet pak voor jongens is geen overbodige luxe. Sterker nog: het is ideaal om in de kast te hebben hangen voor een casual look, maar ook voor feestjes en speciale gelegenheden.

Prachtige blazers en colberts voor jongens

Blazers en colberts werden vroeger gezien als een formeel jasje, maar tegenwoordig kan je ze ook goed aantrekken voor een casual look. Combineer een jongensblazer bijvoorbeeld met een stoere jeans en je kind loopt er vlot bij. Wie wil, kan met een jongenscolbert ook een chique look creëren. Draag hem op een pantalon of chino en het kan zo door als pak!

Shop complete jongenspakken

Je kunmt natuurlijk ook een compleet jongenspak shoppen. Het jasje en de broek zijn van dezelfde stof, dus het oogt als een mooi geheel. Met een stijlvol jongenspak ben je meteen klaar: je hoeft er alleen nog een leuk overhemd bij te zoeken.

Bestel ze online

Laat je kind stralen in een mooi pak of jasje met de collectie van Peek & Cloppenburg. Ontdek de jongenspakken en jongensblazers en bestel ze gemakkelijk online. Je hebt altijd recht op gratis verzending en retour.

Jongenspakken en blazers

56 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2
  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2