Meisjesblazers

Een meisjesblazer fleurt iedere outfit op! Het is hartstikke leuk voor een schooldag, maar ook voor feestjes en speciale gelegenheden. Een meisjesblazer voegt dus echt wat toe aan de gardorobe van je kind. 

Diverse blazers voor meisjes

Soms wordt een meisjesblazer nog als formeel gezien, maar eigenlijk is het een perfect item voor een alledaagse look. Met een spijkerbroek is de outfit juist stoer en nonchalant. Als je naar een bruiloft of andere nette gelegenheid gaat, kan je dochter de meisjesblazer ook dragen op een mooie jurk. Zo loopt ze er netjes bij.

Hippe bolero voor meiden

Een bolero is een kort vestje met lange mouwen. Je dochter kan het makkelijk combineren met een leuk t-shirt. In onze collectie vind je meidenbolero’s met verschillende modellen, materialen en kleuren. Zo is een witte bolero ideaal voor de zomer, terwijl je kind een zwarte meisjesbolero lekker in de winter kan dragen.

Meisjesblazer of meidenbolero online bestellen

Voeg de meisjesblazer of meisjesbolero snel toe aan de garderobe van je dochter. Binnen een paar klikken is je bestelling geplaatst. De bezorging is gratis. Je kind heeft ruim de tijd om haar nieuwe aanwinst te passen, want je hebt 100 dagen recht op retour.