Klantenkaart

Klantenkaart

Winkelen bij Peek & Cloppenburg is zeker de moeite waard voor houders van een Peek & Cloppenburg Anson's C.V.-klantenkaart! Want met onze klantenkaart kun je genieten van veel speciale voordelen. Aanmelden voor een P&C-klantenkaart en het gebruiken van je voordelen is alleen mogelijk bij de Peek & Cloppenburg Anson's C.V.-winkels en niet in de webwinkel.

EXCLUSIEVE VOORDELEN VAN DE P&C-KLANTENKAART

Exclusieve aanbiedingen

Word als eerste geïnformeerd over kortingsacties en pre-sales evenementen.

Exclusieve ruilservice

Ruil producten die je gekocht hebt zélfs zonder bon. Let er wel op dat je bij aankoop je P&C-klantenkaart hebt laten scannen.

Laat je inspireren

Word als eerste geïnformeerd over nieuwe collecties en laat je inspireren door de nieuwste looks en stijlen van het seizoen.

Zo simpel is het!

1. Invullen en inleveren

Aanvraagformulieren voor ons P&C-klantenkaartprogramma zijn beschikbaar in alle Peek & Cloppenburg Anson's C.V.-winkels. Je kunt het ingevulde aanmeldingsformulier in een van onze deelnameboxen doen of vraag hulp aan een van onze verkoopmedewerkers ter plaatse. Vind hier al onze winkels www.peek-cloppenburg.nl/winkels.

2. Ontvang je P&C-klantenkaart per post

Je ontvangt dan jouw persoonlijke P&C-klantenkaart per post.

3. Maak een account aan

Maak een account aan op de website en houd eenvoudig al je aankopen bij! Indien je al een account hebt op onze website, maar nog geen klantenkaart, kunnen deze aankopen ook worden bijgeschreven op de klantenkaart. Wij wensen je veel winkelplezier en zien je graag binnenkort in een van onze winkels.

Let op!

Je tijdelijke klantenkaart kan je per direct gebruiken in de winkels, tot je je persoonlijke klantenkaart thuisgestuurd krijgt. De P&C-klantenkaart is gratis en er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden.

WIJ STAAN GRAAG VOOR JE KLAAR

Klantencontact Peek & Cloppenburg Anson’s C.V.
Bij vragen over P&C of de P&C-klantenkaart:

Vanuit Nederland (nationaal) gratis te bereiken via alle Nederlandse vaste en mobiele netwerken

Ma-vr 9:00-17:00 uur
Tel: 0800 – 99 88 088
Fax: 0800 – 99 88 089
 
Of schrijf ons via het contactformulier:
www.peek-cloppenburg.nl/contact.