Wat draag je tegenwoordig naar een begrafenis? Kun je casual gekleed gaan of is formele kleding gepaster? Hoewel er geen specifieke dresscode is voor de juiste kleding voor begrafenissen, is het altijd goed om een ietwat conservatieve outfit te dragen. In onze shop vind je een passend aanbod van begrafenis kleding voor dames en heren. Van pantalons tot jurkjes en van jassen tot blazers, voor iedereen zit er mooie kleding voor een uitvaart tussen. Shop items van merken zoals McNeal, Cinque, Christian Berg en Emporio Armani.

De juiste kleding voor begrafenissen

Een uitvaart is het moment om je respect te betuigen en het leven van de overledene te eren. Je kleding weerspiegelt dat moment. Vaak kleedt men zich in donkergekleurde kleding, zoals zwart of grijs. Binnen sommige families is het een gewoonte om lichte kleuren te dragen naar een uitvaart. Het uitgangspunt hiervan is om het leven te vieren. Kies in dat geval niet voor felgekleurde kleding, maar voor een neutrale tint, zoals beige of lichtgrijs. De meeste gangbare stijl voor een begrafenis outfit is formeel en zakelijk. Blazers, colberts, pantalons en blouseshirts zijn onder andere veel gedragen kledingstukken. 

Mooie kleding voor een uitvaart

Voor vrouwen is er veel mooie kleding voor een uitvaart te vinden. Een kokerjurk is elegant en staat mooi met een paar hoge hakken. Ook een broekpak voor dames is een goede optie.

Voor heren is mooie kleding voor een uitvaart bijvoorbeeld een cremekleurig pak met daaronder een wit overhemd. Een leren riem en schoenen in een bruine tint matchen hier goed mee. Voor mannen die niet graag in pak rondlopen, is een donkergekleurde jeans ook een uitstekende optie. Draag bijvoorbeeld een jeans met een overhemd en nette schoenen. 

Online begrafenis kleding kopen

Om passende kleding voor een begrafenis te vinden, hoef je niet per se de deur uit. Bij ons kun je online begrafenis kleding kopen. Je betaalt geen verzend- en retourkosten. Daarnaast heb je 100 dagen de tijd om een bestelling te retourneren. Weet je niet zeker hoe je een geschikte outfit voor een uitvaart samenstelt? Je bent welkom in een van de Peek & Cloppenburg-winkels. Onze mode-experts voorzien je van het juiste advies.

Begrafenis kleding

(2802)

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 59
  3. 59
  1. 1
  2. Pagina 1 / 59
  3. 59