MAGAZIN

ALTIJD NIEUWE INSPIRATIE

Magazine

 

08 augustus 2019

 

FAVORIETE INFLUENCER X JAKE*S

Berlijn, 18 juli 2019. Onder begeleiding van een stralende zon nodigen we onze FAVORIETE INFLUENCERS uit voor een heel bijzondere FOTOSHOOT. Onder leiding van fotograaf ROBERTO BRUNDO laten de blogsters in Berlijn de mooiste JAKE*S-LOOKS van het nieuwe seizoen zien. De clou: tijdens de workshop leren ze alles over analoge FOTOGRAFIE.

THE PERFECT SHOT

Julia Dalia

JULIA DALIA

Julia inspireert haar volgers op Instagram dagelijks met SFEERVOLLE OUTFIT-POSTS. Bij Jake*s kiest ze vandaag voor een LOOK IN HET ZWART met JEANS MET HOGE TAILLE en een CROP-TOP. Voor het tussenseizoen raadt de blogster een TRENCHCOAT MET RUITMOTIEF aan!

Wilde designs

Wilde designs

Laura Noltemeyer woont in Hamburg en trakteert haar volgers op social media op allerlei spannende wereldreizen met STYLING-INSPIRATIE. Bij onze FOTO-WORKSHOP gaat de blogster voor eenvoudige maar tegelijkertijd VROUWELIJKE JURKEN – perfect voor op kantoor of in de stad.

Anna Winter en Julia Dalia

ANNA WINTER EN JULIA DALIA

Anna en Julia zijn al enkele jaren actief op Instagram, waar ze spannende content rond de thema's FASHION EN LIFESTYLE creëren. Voor onze shoot zijn de twee het er absoluut over eens: dit seizoen gaat er niets boven een DIERENPRINT!

BEHIND THE SCENES

BEHIND THE SCENES

De dag start met een gezamenlijke LUNCH op het DAKTERRAS. In een ontspannen sfeer krijgen de influencers een exclusieve preview van de HERFST-/WINTERCOLLECTIE VAN JAKE*S en kiezen ze hun FAVORIETe LOOK. De highlight van de dag: de workshop over ANALOGE FOTOGRAFIE. Roberto Brundo, professional op het gebied van analoge en experimentele fotografie, geeft de blogsters tips en tricks voor het PERFECTE PLAATJE.

MEER FAVORIETE ARTIKELEN UIT DE SHOOT