DAS MAGAZIN

ALTIJD NIEUWE INSPIRATIE

 

12 september 2019

 

DAS MAGAZIN
X
ZOÉ KARAPETYAN

De HERFST is gearriveerd en vraagt om een update van je kledingkast! We verheugen ons vooral heel erg op warme gebreide pullovers. BLOGGER ZOÉ KARAPETYAN laat ons voor het nieuwe seizoen zien wat haar KNITWEARFAVORIETEN zijn voor de gezelligste tijd van het jaar. NATUURLIJKE TINTEN en TIJDLOZE DESIGNS gecombineerd met DUURZAME LOOKS mogen op KOUDE HERFSTDAGEN niet ontbreken!

TIJD VOOR KNITWEAR!

Casual maar stijlvol — jassen in de kleur camel of cognac zijn klassiekers voor een echte herfstlook. Ga voor de perfecte look door te combineren met comfortabele skinny jeans met hoge taille en een grijze gebreide pullover."

PULLOVERS EN KNITWEAR SHOPPEN ›

"De witte pullover is een echte must-have — niet alleen voor 2019! Hij is tijdloos en speels, en ideaal te combineren met een wijde stoffen broek. Maar ook met jeans of een rok zit je altijd goed."

PULLOVERS EN KNITWEAR SHOPPEN ›

"Een vrouwelijke en tegelijk knusse look. De babyblauwe pullover met V-hals is altijd flatteus. De mosterdgele stoffen broek met hoge band zorgt dat je benen langer lijken. Mijn tip: combineren met leren laarzen met spitse neus!"

PULLOVERS EN KNITWEAR SHOPPEN ›

 

ACTUELE THEMA'S

 

Afbeelding

5 september 2019

DIEREN

PRINT

Nu ontdekken ›
Afbeelding

22 augustus 2019

SNEAKER

SPECIAL

Nu ontdekken ›