1. Dames
   1. Kleding
  2. Heren
   1. Kleding

  Ontdek mantels in vele kleuren

  Niet alleen binnen, maar ook buiten gaat fashion gewoon door. Met de jas die je draagt, laat je zien wat jouw stijl is. De kleur speelt hierin de hoofdrol. Bij Peek & Cloppenburg vind je een royaal aanbod aan mantels in allerlei kleuren. Je kunt kiezen voor een stijlvolle zwarte mantel. Maar ook een stoere variant in het groen is mogelijk. Of misschien wil je een luxueuze uitstraling creëren met een mantel in een crème kleur? Echt opvallen in de winkelstraten kan ook met een van onze mantel jassen in een felle kleur. Een supervrouwelijke look krijg je weer met een roze mantel uit ons aanbod. Ook vind je bij ons prachtige neutrale tinten voor als je een mantel jas zoekt die je eenvoudig kunt combineren met je overige kleding.

  Lange mantel jassen voor iedere gelegenheid

  Behalve de kleur zijn het model en de details van essentieel belang voor de stijl van een mantel. Zo kun je voor kortere exemplaren kiezen die de uitstraling van een jack of parka hebben. Een lange mantel staat al snel chique of zakelijk. Dergelijke mantels zijn bijvoorbeeld ideaal voor over je avondkleding als je naar een stijlvol diner gaat. Of draag hem bij je business suit wanneer je op weg bent naar een belangrijke vergadering. Verder kunnen glanzende stoffen, wollige kragen of een exotische print een lange mantel een extra feestelijk tintje geven. Zakelijke mantels zijn daarentegen qua details ingetogener.

  Koop je mantel bij Peek & Cloppenburg

  Wanneer je op zoek bent naar je ideale mantel jas dan kun je die eenvoudig online bestellen bij Peek & Cloppenburg. In ons royale aanbod vind je mantels voor iedere gelegenheid. Bovendien ontdek je bij ons de nieuwste modellen van gerenommeerde merken. Koop jouw mantel bij Peek & Cloppenburg en geniet van jouw eigen stijl in weer en wind.

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 46
  3. 46
  1. 1
  2. Pagina 1 / 46
  3. 46