BOGNER

Bogner kleding

Het merk Bogner bestaat al sinds 1932, toen het werd opgericht door de duitse skiër Willy Bogner senior. In de decennia die volgden is het merk met de tijd meegegaan, ook dankzij Willy Bogner junior, die in 1971 met een eigen collectie kwam. Het merk is door haar lange historie tijdloos en stijlvol. De perfecte combinatie van luxe, lifestyle en sportkleding.

Bogner heeft een collectie voor dames en een collectie voor heren, zodat eenieder zich in warme, luxueuze kleding kan hullen. Al zin in de koudere seizoenen?

Bogner jassen: klaar voor de winter

Een Bogner jas of Bogner winterjas misstaat niet op de skihelling, maar ook in eigen land is Bogner outerwear een goede keuze. Met flatterende silhouetten voor zowel dames als heren kom je met Bogner in stijl de winter door. Goed dat we Bogner in Nederland hebben!

Bogner mutsen: stijlvol de winter door

Mocht het kwik nog verder dalen, dan is het tijd voor een Bogner muts, pullover of wollen jas. Warmte en comfort staan voorop, maar doen zeker geen afbreuk aan je stijl wanneer je kies voor Bogner kleding. Om het helemaal af te maken, kies je voor Bogner jeans of een andere Bogner broek. Zo kun je het onguurste weer moeiteloos aan!

Bogner kleding online kopen

In onze webshop vind je jouw nieuwe outfit van Bogner online. Online shoppen is meer dan alleen handig wanneer je voor onze webshop kiest, want je bestelt bij ons met een gerust hart: je hebt tot 100 dagen om je bestelling gratis te retourneren. Daarnaast betaal je geen verzendkosten. Niets te verliezen dus, en heel wat te winnen: sowieso een schitterende nieuwe Bogner-look, en wie weet een ski tournament. Natuurlijk verwelkomen we je ook graag in onze winkels.

Bogner

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 6
  3. 6
  1. 1
  2. Pagina 1 / 6
  3. 6