kleding van JAKE*S

Jake*s is een merk dat comfort hoog in het vaandel heeft. Kleding moet comfortabel, zacht en makkelijk zijn, maar er ook modern en stijlvol uitzien. Als die balans voor jou ook belangrijk is, ben je bij Jake*s aan het juiste adres.

Van Jake*s zwemkleding tot jas

Jake*s is een veelzijdig merk. Of je nu op zoek bent naar mooie zwemkleding of een behaaglijke jas, bij Jake*s slaag je altijd. En altijd in de herkenbare Jake*s stijl: charmant, speels en onderscheidend. Voor elke gelegenheid vind je wel een perfect Jake*s kledingstuk in onze webshop.

Jake*s kleding online kopen

Je bestelt jouw nieuwe Jake*s aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 45
  3. 45