Burlington

Burlington: comfortabele sokken

Sokken zijn veel meer dan alleen maar comfortabel. Sokken beschermen niet alleen je voeten, maar ook je schoenen. Goede sokken zijn vochtabsorberend en hebben goede ademende eigenschappen. Echter, ze mogen er ook smaakvol en leuk uitzien. Een van de beste makers van sokken is het Britse merk Burlington. Peek & Cloppenburg heeft een grote collectie Burlington sokken in zijn online assortiment. Burlington sokken voor heren passen zowel bij een formele outfit als bij schoenen en kleding die je in je vrije tijd draagt. Je vindt in onze collectie zowel effen gekleurde herensokken als herensokken met aantrekkelijke motieven in meerdere kleuren.

Kwalitatief goede sokken

Burlington sokken zijn kwalitatief zeer goed. De meeste Burlington sokken voor heren zijn gemaakt van katoen, gemengd met materialen die ze wat elastischer maken. Naast sokken van katoen kun je bij Burlington ook terecht voor fijn geweven sokken van aangenaam voelende wolsoorten. Als je jouw sokkenlade wilt uitbreiden, kies dan die effen kleuren die het beste passen bij je schoenen en de kleding die je erbij wilt dragen. Wanneer je Burlington sokken in het zwart, donkerblauw of donkerbruin kiest, heb je een mooie basis gelegd. Daarna kun je variëren met lichtere tinten of je geeft je outfit iets speels met een uitgesproken felle kleur Burlington sokken.

Gekleurde burlington sokken

Naast effen Burlington sokken voor heren heeft Peek & Cloppenburg ook mooie Burlington herensokken met opvallende ruitpatronen of het klassieke en smaakvolle Argyle-patroon. Deze herensokken kun je gerust combineren met een traditioneel en formeel kostuum. Mag het allemaal iets speelser? Kijk dan eens in onze collectie naar Burlington sokken voor heren met een all-over motief of een in het oog springende print. Bestel je Burlington herensokken online of kom eens langs op een van onze vestigingen om je maat te bepalen of wanneer je de kwaliteit van Burlington met eigen ogen wilt beoordelen. 

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3