Calida ondergoed en nachtkleding

  1. Dames
   1. Kleding
  2. Heren
   1. Kleding

  Comfortabel Calida ondergoed

  Aan je ondergoed mag je hoge eisen stellen. Het Zwitserse merk Calida snapt dat als geen ander. Calida is opgericht in 1941, en sindsdien hebben ze een duidelijke missie: het beste ondergoed maken voor jou. Calida ondergoed voor heren en dames is niet alleen enorm comfortabel, maar ook duurzaam. Al vanaf de eerste dag is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het merk. Op deze manier geeft Calida ondergoed je een extra goed gevoel.

  Calida pyjama's in diverse stijlen 

  Calida is een van de favoriete merken als het gaat om kwalitatieve pyjama’s. Een Calida pyjama is echt een begrip. De Calida pyjama’s voor vrouwen en mannen zijn gemaakt van duurzame materialen en zitten heerlijk. Daarnaast staat dit Zwitserse merk bekend om de goede pasvorm, en dat merk je meteen als je het aantrekt.


  Calida nachtkleding is verkrijgbaar in verschillende modellen bij Peek & Cloppenburg. Kies bijvoorbeeld een model met een lange broek en lange mouwen voor de koudere nachten. Of shop voor de zomermaanden een luchtige Calida pyjama met korte broek en korte mouwen. Dat wordt heerlijk slapen!

  Calida ondergoed online bestellen

  Calida nachtkleding of ondergoed online bestellen? Dat kan heel makkelijk en snel in de webshop. Kijk rond in de collectie Calida ondergoed of pyjama’s, vul je digitale winkelmandje en reken veilig af. Bij Peek & Cloppenburg profiteer je altijd van gratis verzending en retour. Bovendien heb je tot 100 dagen de tijd om items te retourneren. Je hebt dus alle tijd om te passen en over de aankoop na te denken. Shop je liever offline? Kom dan langs in een van de winkels! Onze medewerkers kijken met je mee en geven graag advies.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 6
  3. 6