Club of Gents

CG - Club of Gents is gespecialiseerd in het maken van pakken en kostuums voor mannen. Het merk is ontstaan in de jaren 80 in Londen. De Engelse stijl is goed terug te zien in de ontwerpen van het modelabel. Club of Gents kenmerkt zichzelf als een modemerk met oog voor detail, prachtige afwerkingen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. 

Club of Gents kostuums

De stijlvolle kostuums van Club of Gents zijn perfect voor een chic diner of gala. In een Club of Gents kostuum ben jij het middelpunt van de avond. De kostuums zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printen. Ga jij voor een geruit kostuum of juist voor een pak geheel in het blauw? Maak je kostuum compleet met een bijpassende stropdas en een paar nette veterschoenen. Zo ga jij in stijl naar dat luxe diner of gala! 

Club of Gents online kopen

Hulp nodig bij het vinden van het kostuum van jouw dromen? Onze Peek & Cloppenburg adviseurs staan dagelijks voor je klaar in een van onze winkels. Zij helpen je graag met het vinden van een pak dat perfect bij jouw wensen past. Geen tijd om naar de winkel te komen? Bestel een Club of Gents kostuum gemakkelijk online in onze webshop.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5
  1. CLUB OF GENTS
  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5