Elsa Coloured Shoes

Elsa Coloured Shoes heeft een prachtige collectie bruids- en bruidegomsschoenen. Het label werd opgericht in 1990 en is in enkele decennia uitgegroeid tot een populair merk onder bruidsparen. Elsa Coloured Shoes staat voor kwaliteit, elegantie en comfort. Ben je ook nog op zoek naar een trouwjurk? Bekijk de trouwjurken van onze verschillende merken in de Peek & Cloppenburg webshop. 

Elsa Coloured Shoes Anika & Billie

Ben jij binnenkort de gelukkige bruid? Dan heb je natuurlijk een passend paar pumps nodig voor bij jouw trouwjurk. Elsa Coloured Shoes heeft de mooiste hakken die jouw trouwdag perfect maken. De Billie hakken zijn hoog met een sprankelend glitter randje. Loop je liever op lage hakken? Dan zijn de Elsa Coloured Shoes Anika pumps ideaal. De pumps zijn gemaakt van satijn en lopen comfortabel. 

Elsa Coloured Shoes online bestellen

Elsa Coloured Shoes online bestellen gaat eenvoudig in onze Peek & Cloppenburg webshop. Bij ons is verzenden en retour gratis. Passen de schoenen niet? Geen probleem, je kunt jouw bestelling tot wel 100 dagen retourneren. Wil je de schoenen even passen voordat je ze koopt? Dan ben je van harte welkom in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van het perfecte paar hakken.

Sorteer op: