Esprit Collection

Esprit Collection, beter bekend als Esprit, is een populair Amerikaans modemerk. Het ontwerpersduo van Esprit, Susie Russel en Doug Tompkins, leerden elkaar kennen tijdens het liften in Californië. Ze hadden een goede klik en besloten hun kleding te verkopen in een busje. Een paar jaar later werden ze ontdekt door Michael Ying en hij wilde de kleding van Susie en Doug internationaal verkopen. Daarom werd in 1968 Esprit officieel opgericht. Vanaf dat moment werd Esprit al gauw een wereldberoemd modelabel. 

Esprit collection jurk of blouse

Trendy, actueel en stijlvol: dat is de kleding van de Esprit Collection. Op zoek naar een nette blouse? Of juist naar een elegante jurk? In de Peek & Cloppenburg-webshop vind je prachtige jurken en blouses van Esprit. Een Esprit Collection jurk draag je stijlvol met een paar casual pumps eronder. Verder combineer je een Esprit Collection blouse modieus met een rokje en leren enkellaarsjes

Bestel Esprit Collection online

Bestel de Esprit Collection kleding eenvoudig en snel in onze webshop. Je kunt de bestelling bij ons kosteloos verzenden en retourneren. Zit de kleding niet goed? De bestelling kun je tot wel 100 dagen retourneren bij ons. De Esprit Collection kun je ook komen passen in een van onze winkels. Advies nodig? Onze modeprofessionals staan dagelijks voor je klaar met de fijnste tips.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15
  1. Esprit
  2. Esprit
  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15