Geox schoenen: deze ademen, echt waar

Geox is een Italiaans schoenenmerk dat opvalt door de revolutionaire zool. Geo in de naam staat voor “aarde”, terwijl de “x” symbool staat voor technologie. Het is een plezier om deze schoenen te dragen, want de zolen ademen aan je voeten. Het vocht wordt afgevoerd langs gaatjes onderaan de schoenen. Tegelijk zijn de schoenen waterproof. Winter of zomer, je voeten blijven steeds droog. Je hebt de hele dag een luchtig en fris gevoel aan je voeten. Het Italiaanse merk is zeker bekend bij het jonge volkje. Geox schoenen zijn ideaal voor kinderen omdat ze aangenaam aan de voeten aanvoelen en bovendien heel comfortabel zitten. Tegelijk hebben de schoenen een moderne en eigentijdse uitstraling. Je combineert met deze schoenen  een toffe look en een groot draagcomfort.

Geox sneakers: deze ook

Geox is er echter niet alleen voor kinderen. Het merk heeft veel soorten schoenen in zijn collecties. Geox sneakers bijvoorbeeld hebben dezelfde vernieuwende kenmerken als de schoenen of sandalen. Dit wil zeggen dat ze een waterafstotende en ademende zool hebben en uitgevoerd zijn in frisse kleuren. Je kunt gaan voor sneakers in opvallende tinten zoals rood of geel. Hou je echter meer van klassieke kleuren, dan kies je Geox sneakers in wit, donkerblauw of zwart. Het aanbod Geox schoenen bij Peek & Cloppenburg is heel groot. Zo heeft Geox ook laarzen. Wie denkt dat je voeten ’s avonds oververhit zijn als je de hele dag door laarzen draagt, heeft nog nooit Geox laarzen gedragen. Deze laarzen voelen warm en comfortabel aan, maar de zolen blijven ademen zodat je voeten niet oververhitten. Verder vind je bijvoorbeeld veel Geox laarsjes in zachte materialen zoals suède.

Geox sandalen: perfect voor de warme zomer

Voor de dames heeft Geox ballerina's in zijn aanbod. Deze zijn gemaakt uit natuurlijke materialen en zijn bijvoorbeeld versierd met flosjes bovenaan. Hierdoor verkrijgen de schoenen een verfijnd Italiaans detail, waarmee je elke dag opnieuw in de kijker loopt. Geox sandalen zijn dan weer perfect voor de zomer. Met sandalen verwen je je voeten op twee manieren. De bovenkant van de schoen is open, waardoor je voeten veel frisse lucht hebben, maar ook aan de voetzool krijg je voldoende frisse lucht dankzij de gaatjes in de zool. Ben je jongen of meisje, man of vrouw? Iedereen vindt wel een paar Geox sandalen.

Geox kopen

Kortom, Geox is een Italiaans merk dat vernieuwend en verfijnd tegelijk is. Het draagcomfort van de schoenen is heerlijk. Door Geox te dragen verwen je je voeten elke dag opnieuw. De schoenen blijven lang meegaan, precies omdat ze aan de binnenkant goed kunnen verluchten. Zo draag je Geox schoenen heel lang door. Naast de stevige zolen, maken de schoenen gebruik van kwaliteitsleer dat je gemakkelijk en goed kunt onderhouden. Neem regelmatig een kijkje op deze pagina van Peek & Cloppenburg. Dan zie je steeds opnieuw de nieuwste schoenen van Geox in ons aanbod.

GEOX

117 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3
  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3