Happy socks: blije sokken voor een blij persoon

Happy Socks, al sinds dat ze voor de eerste keer in de schappen in de winkel lagen of online verkocht werden zijn ze erg populair. Van BN’ers, bekende acteurs of actrices tot de gewone Nederlander, bijna iedereen heeft wel een paar Happy Socks in de kast liggen. Het dragen van deze vrolijke sokken past ook in de trend van dat sokken gezien mogen worden. Sokken zijn tegenwoordig een kledingstuk waarmee je jouw persoonlijke stijl kan uitdrukken. Heb jij al een paar van deze sokken in de kast liggen?

Mooie Happy Socks: wie kent ze niet

De sokken met hun opvallende vrolijke patronen zijn bekend bij groot publiek. Van sokken met gele bananen, frietjes op sokken tot sokken in kleuren zoals roze gemixt met blauw en groen; het is voor veel mensen direct te herkennen als Happy Socks. En de vrolijke kleurrijke sokken toveren daarmee een glimlach op het gezicht. En dat is ook precies de reden waarom de oprichters – de twee Zweedse vrienden – de sokken ontwierpen. Ze wilden elke dag vrolijkheid verspreiden door het dragen van een alledaags product. Met dat in gedachten ontwierpen ze sokken van hoge kwaliteit met een kleurrijk en creatief design. Nadat de eerste sokken in 2008 op de markt kwamen groeide de sokken populariteit snel en kwamen er steeds meer verschillende varianten op de markt. Intussen worden de sokken wereldwijd in meer dan 70 landen verkocht. Zo kun je ook de Happy Socks kopen bij ons in de webshop.

Kleurrijke Happy Socks: maak een subtiel statement

Wil jij ook deze vrolijke sokken dragen? Dan heb je keuze uit een breed en divers assortiment. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een aparte kleurencombinatie of voor een gedurfd design met hamburgers, eendjes of smileys. Waar voor mannen vroeger de stropdas een kledingstuk was om mee gezien te worden zijn dat nu de Happy Socks. En dat geldt ook voor vrouwen, vrouwen kunnen in plaats van sieraden nu met deze sokken hun persoonlijke stijl uitdragen. Met de Happy Socks kun je jouw stijl laten zien aan de rest of een statement maken. Je hoeft de sokken niet meer te verstoppen in jouw laarzen of onder je broek, de sokken mogen gezien worden.

Happy Socks kopen

Wil jij Happy Socks kopen? Dan kun je op veel locaties slagen. Je kunt ze kopen in kledingwinkels en schoenwinkels, maar ook in winkels waar ze bijvoorbeeld kostuums voor heren verkopen worden Happy Socks verkocht. Ook online kun je de sokken kopen. Wij hebben een groot assortiment van Happy Socks. Wil je eens wat anders dan de zwarte, grijze of blauwe sokken? Kies dan voor de uitdagende en kleurrijke Happy Socks.  Ze zijn niet alleen vrolijk, maar zitten ook nog lekker. De sokken worden namelijk gemaakt van sterk en zacht katoen. De hiel en tenen worden versterkt waardoor ze ook nog eens lang mee gaan. Duurzaam en vrolijke sokken, het kan bijna niet beter. Daarnaast zijn ze ook nog eens unisex. De sokken vormen mooie toevoeging op jouw outfit en ze zijn altijd goed te combineren met lage schoenen, sneakers of gympen. Welke variant van de Happy Socks ga jij kopen?

Happy Socks

340 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 8
  3. 8
  1. 1
  2. Pagina 1 / 8
  3. 8