Karl Lagerfeld

KARL LAGERFELD kleding

De Duitse Karl Lagerfeld werd bekend als hoofdontwerper van Fendi, Chloe en later Chanel. In 1984 richtte hij al zijn eigen label op: KARL LAGERFELD. Met de jaren groeide de populariteit mee met de populariteit van Lagerfeld zelf. Niet gek, want de man werd een echt stijlicoon met zijn witte haar, zwarte zonnebril, zwarte kledingstijl en vingerloze handschoentjes. De liefde voor zwart/wit is vandaag de dag nog steeds terug te zien in de kleding van KARL LAGERFELD. 

KARL LAGERFELD: echte design t-shirts

Wil jij een stijlvol, maar toch opvallend shirt? Kies dan voor een KARL LAGERFELD t-shirt. Van grote tekst tot een illustratie van Karl en zijn kat Choupette: met deze zwarte en witte t-shirts steel jij gegarandeerd de show. Combineer het met een pet, heuptasje of ander KARL LAGERFELD kledingstuk of accessoire om een extra dosis design aan je outfit toe te voegen. 

KARL LAGERFELD online kopen

Bezoek de KARL LAGERFELD online shop in onze webshop en ontdek jouw favoriete binnen de collectie. Je betaalt geen verzendkosten en kunt jouw bestelling tot 100 dagen gratis retourneren. Natuurlijk ben je ook welkom in een van onze winkels. Onze adviseurs staan dagelijks klaar om je te helpen met de juiste maat of hoe je de KARL LAGERFELD collectie kunt combineren met andere merken

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 9
  3. 9
  1. 1
  2. Pagina 1 / 9
  3. 9