La Martina

La Martina kleding

La Martina is een familiebedrijf dat zich richt op kleding, accessoires en gear voor de polosport. Door deze nobele sporttraditie is La Martina een kledingmerk wat sportiviteit met elegantie combineert en zodoende zowel toegankelijk en comfortabel is voor de drager. Of je nu polo aan het beoefenen bent of niet. Vanuit de traditie van de polosport, streeft het merk naar kwaliteit, veiligheid en het uitdragen van ethische waarden. 

La Martina, van polo tot jas

La Martina kent als modemerk een zeer breed assortiment om je, ongeacht de gelegenheid, er altijd stijlvol en sportief uit te laten zien. Denk hierbij aan polo’s, broeken en petten, tot shirts, overhemden en jassen. Allen hebben een onmiskenbaar La Martina-ontwerp en zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Zo kan elke outfit een La Martina-outfit zijn.

La Martina kleding online kopen

Bij Peek & Cloppenburg hebben we een groots aanbod van het modemerk op voorraad, waardoor jij op elk moment van de dag je modehart kunt ophalen. Dat geldt overigens ook voor online shoppen, want La Martina kun je ook vinden in onze webshop. Geen gedoe met paskamers of rijen bij de kassa: ga voor een nieuwe, stijlvolle look in een paar clicks.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 7
  3. 7