Liu Jo Milano

Liu Jo is een Italiaans merk dat in 1995 werd opgericht in Carpi door de broers Marco en Vannis Marchi. Het merk richt zich op het uitlichten en benadrukken van de natuurlijke vrouwelijkheid en schoonheid die iedere vrouw heeft. Het premiummerk heeft dan ook altijd glamoureuze, schitterende collecties. Maar glamour hoeft niet ten koste te gaan van comfort, iets wat bijvoorbeeld de Liu Jo sneakers bewijzen.

Liu Jo schoenen in diverse modellen

Staat jouw schoenenkast ook zo vol? Logisch, want elke gelegenheid kan wel een eigen soort schoen gebruiken. Afhankelijk van het weer, de setting en het gezelschap heb je een bepaalde schoen nodig. Liu Jo schoenen zijn er dan ook in diverse modellen, materialen, motieven en kleuren. Liu Jo sneakers voor dames zorgen dat je altijd comfortabel en stijlvol de deur uit kunt, maar ook voor hakken, booties en laarzen kun je je tot Liu Jo wenden. Hopelijk heb je nog wat ruimte in je schoenenkast!

Liu Jo sneakers in zwart, wit en alles ertussenin

Ben je op zoek naar Liu Jo sneakers in het zwart of Liu Jo sneakers in het wit? Of nog een heel andere kleurencombinatie? In onze webshop vind je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan schoenen van Liu Jo Milano. Met alle kleuren van het seizoen en tijdloze klassiekers. Je schoenen zijn tenslotte de basis van elke outfit. De moeite waard dus om voor een goed paar schoenen te kiezen!

Liu Jo voor dames online kopen

Op zoek naar Liu Jo schoenen voor naar een feestje of juist naar kantoor? Je bestelt jouw nieuwe paar Liu Jo schoenen eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen. Het is de makkelijkste manier om je garderobe uit te breiden: allemaal vanuit het comfort van je luie stoel.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

Sorteer op: