Lloyd schoenen

Schoenen zijn meer dan iets om je voeten tegen de elementen te beschermen. Ze helpen ons om onze identiteit uit te dragen, en wat nog belangrijker is: ze helpen ons om nieuwe plekken te ontdekken. Lloyd is een merk dat de bijkomende verantwoordelijkheid zeer serieus neemt. Lloyd schoenen zijn dan ook stijlvol, comfortabel en van hoge kwaliteit. De schoenen worden met passie en toewijding ontworpen, geproduceerd en getest. Zo weet je zeker dat je met Lloyd schoenen voor heren altijd goed zit. En goed loopt, natuurlijk.

Heren schoenen van Lloyd

Lloyd herenschoenen zijn er in een breed spectrum aan stijlen en afwerkingen. Geen man is tenslotte hetzelfde, en ook elke dag is weer anders. Of je dus een klassieke lederen schoenen voor onder je pak nodig hebt, een schoen die zowel zakelijk als comfortabel is om naar je werk te dragen, een sneaker om eropuit te trekken: Lloyd zorgt dat je altijd goed geschoeid bent, wat de dag je ook brengt. Dat doen ze met een oog op het milieu, op het welzijn van hun medewerkers en de kwaliteit van hun product.

Lloyd heren schoenen online kopen

Lloyd schoenen koop je eenvoudig online in onze webshop. Daarbij geniet je van een aantal voordelen: je betaalt geen verzendkosten, hebt 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aankoop wil houden, en ook retourneren is gratis. Allemaal vanuit het gemak van je luie stoel!


Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

Lloyd

34 artikelen

Sorteer op: