M MISSONI

  1. Dames
   1. Kleding

  Missoni is een luxueus modemerk uit Italië met een thuisbasis in Varese. Het merk staat bekend om kleurrijke, gebreide kleding en is al sinds 1953 actief. Elk seizoen komt Missoni met een nieuwe catwalk-collectie, maar daarnaast heeft het merk natuurlijk ook een prêt-à-porter lijn. Die vind je in onze webshop.

  Missoni: jurken met verschillende structuren

  Missoni jurken maken altijd een statement met hun memorabele kleuren en luxueuze materialen. In jouw Missoni outfit maak je dus een sterke eerste indruk. Op zoek naar een modieuze Missoni jurk, een comfortabel Missoni vest of andere Missoni kleding? Koop jouw nieuwe outfit van Missoni online!

  Missoni kleding online kopen

  Op zoek naar een Missoni outfit? Je bestelt jouw nieuwe Missoni aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet.

  Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

  Sorteer op: