MAX & Co.

   Max & Co kleding

   Max & Co is een merk dat zich concentreert op dameskleding. Het is een merk dat duidelijk maakt dat comfort niet ten koste van stijl hoeft te gaan. De modieuze kleding van het merk misstaat niet op kantoor, maar doet het even goed tijdens een ontspannen avond met vrienden of een dagje eropuit. Met stijlvolle broeken, comfortabele pullovers en warme wollen jassen is Max & Co een merk voor vrouwen die weten dat vorm en functie zeker samen kunnen gaan. Ook voor schoenen zit je bij Max & Co goed. Tijd voor een nieuwe look van top tot teen!

   Ook voor hoge hakken en zwierige rokken kun je terecht bij Max & Co. Voor ieder wat wils, of je nu een outfit zoekt voor een feestje of juist voor een vergadering.

   Je nieuwe Max & Co outfit bestel je heel eenvoudig in onze webshop. Een paar keer klikken, even wachten, en je kunt je meteen in je nieuwe kleding hullen. Je betaalt geen verzendkosten en kunt je bestelling tot 100 dagen gratis retourneren. Perfect geregeld dus! En natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkels, waar we je van advies kunnen voorzien.