Levis

„SECOND NATURE“

Het merk Levi's® is de belichaming van klassieke Amerikaanse stijlen en authentieke coolness. Het seizoen voorjaar/zomer 2021 heeft als motto "Second Nature" en combineert luchtige, functionele outdoorstijlen met duurzame stoffen en processen. Daartoe behoren biologisch katoen, Cottonized Hemp en het duurzame, zachte materiaal Tencel™, die het waterverbruik en de productie van afval verminderen.

 

PRODUCT HIGHLIGHTS

 

 

LEVI'S® MODERN VINTAGE LOGO

 

Dit seizoen komt het Levi's® Modern Vintage Logo op de markt, dat de perfecte mix van een throwback style en een moderne toekomstvisie is. Hoewel het lettertype al eind 19e eeuw voor reclamedoeleinden werd gebruikt, geeft het de nieuwe looks een modern design.

NU SHOPPEN ›

 

LEVI'S® PLUS SIZE

 

Levi's® for Every Body. Geïnspireerd door alle vormen van schoonheid.

NU SHOPPEN ›

 

LEVI'S® ESSENTIALS

 

Basics waarin je je comfortabel voelt.

NU SHOPPEN ›

 

LEVI'S® 300 SHAPING SERIES

 

Levi's® Sculpt – Own your fit

NU SHOPPEN ›

Levi's voor dames: stoer en vrouwelijk

Het jeansmerk Levi's heeft zijn roots in de stoere Amerikaanse mannenwereld. Het is vernoemd naar Levi Strauss die het label al in 1853 oprichtte. Twintig jaar later kreeg Strauss patent op gespijkerde werkbroeken voor heren. Vooral cowboys en goudzoekers hadden in die tijd sterk de behoefte aan slijtvaste kledingstukken en vonden die in het aanbod van Levi's. Na hen ontdekten ook de boeren, fabrieksarbeiders en klusjesmannen, het voordeel van jeans kleding. Bovendien werden de items van Levi's extra populair vanwege hun stoere imago. Dat hebben ze nog steeds. Maar dan wel met een fashionable sausje. Daarom is Levi's ook bij dames waanzinnig populair en kom je de outfits van dit label bij allerlei gelegenheden tegen.

Peek & Cloppenburg: Levi's voor vrouwen online bestellen

Hou je van een smetteloze skinny fit of ben je meer het type voor een cropped jeans met een destroyed look? Het exemplaar dat je als gegoten zit, vind je in de online store van Peek & Cloppenburg. In onze royale collectie met mode van Levi Strauss ontdek je allerlei modellen en stijlen. Ook vind je in ons aanbod allerlei andere items van het Amerikaanse jeanslabel. Probeer bijvoorbeeld één van de verrassend leuke jumpsuits. Of laat je vrouwelijke kant zien met een jurk of rok van Levi's. Om het combineren lekker makkelijk te maken heeft het merk ook een gevarieerde serie met shirts, truien en sweaters. Verder kun je het buiten droog en warm houden in één van de jassen van Levi's. Is het mooi weer en lonkt de zee of het zwembad? Neem dan een duik in een badpak van jeanslabel. Kortom: met Levi's voor dames creëer je eenvoudig een veelzijdige garderobe waarvan je de items makkelijk kunt combineren. Kijk dus snel bij Levi's in de online shop van Peek & Cloppenburg!