tommy-hilfiger

Coole klassieker met Preppy Chic

Geheel in het teken van moderne Amerikaanse stijlen sinds 1985. Sinds 1985 vernieuwt Tommy Hilfiger steeds weer de klassieke Amerikaanse sportkleding - altijd met een speelse draai. Tommy Hilfiger combineert het beste van de popcultuur met de nieuwste technische en duurzame innovaties en creëert zo moderne stijlen die niets verspillen en iedereen welkom heten.

 

Leren om van jezelf en anderen te houden, met Jameela Jamil

 

Actrice, podcaster en activist Jameela Jamil vecht tegen body shaming en zet zich in voor radicale inclusiviteit op alle gebieden. "Mijn visie voor de toekomst is gelijkheid. Daarvoor moeten we niet alleen onze feeds, maar ook ons dagelijks leven meer op een meer diverse manier vormgeven."

SHOP NU ›

 

HIGHLIGHTS

 

 

Globale Streetwear – Amerikaanse twist

 

Altijd bij de tijd op het gebied van muziek en jeugdcultuur sinds 1996. Muziek. Cultuur. Streetstyle. Tommy Jeans laat zich inspireren door Amerikaanse denim-klassiekers en geeft iconische looks een frisse, jeugdige touch. Altijd bij de tijd en op weg naar een meer duurzame toekomst - laat je inspireren door de nieuwste collectie van Tommy Jeans.

tommy-hilfiger
SHOP NU ›

 

Tommy Sport: Activewear voor elke training

 

Yogastudio of fitnessles - deze performance-stijlen werken net zo hard als jij.

tommy-hilfiger
SHOP NU ›

 

Inclusief maten die van rondingen houden

 

Je favoriete stijlen van Tommy, in alle maten. Exclusief voor iedereen.

tommy-hilfiger
SHOP NU ›

Tommy Hilfiger voor dames

Je voelt je pas goed als je kleding draagt van een trendy label. Bij Peek & Cloppenburg houden we daar rekening mee. Wij zorgen dus elke dag dat je onze nieuwste aanwinsten ziet. Tommy Hilfiger voor dames is enorm populair. Van dit coole label verkopen we aantrekkelijke jeans, spijkerjacks, hippe shorts en andere pantalons. Die draag je elke dag en je kunt er van alles mee combineren. Maar denk niet dat dit alles is. Tommy Hilfiger voor vrouwen biedt ook een uitgebreid assortiment jurken, jassen, ondergoed en truien. Je kunt dus eigenlijk je hele kledingkast vullen met dit merk. Het leuke daarbij is dat alle soorten kleding uit de collectie Tommy Hilfiger damesmode perfect met elkaar valt te combineren. Dat geldt trouwens ook voor de trendy schoenen die je vindt bij dit leuke merk.

Tommy Hilfiger damesmode

Tommy Hilfiger voor dames is overigens niet alleen maar casual. Je kunt de kleding uitstekend dragen naar je werk. Je ziet het aan de goede kwaliteit stoffen die voor de broeken, jassen en truien werd gekozen. Ook de zwemkleding, kousen en sokken ademen allemaal dezelfde hoge kwaliteit. Zoals je zult begrijpen neem je Tommy Hilfiger voor vrouwen ook met een gerust hart mee op vakantie. Dat kan een vakantie in de zomer zijn. Maar ook wanneer het kouder is, loop je met een goed gevoel in Tommy Hilfiger damesmode rond. Je kunt dan gelijk ook kiezen uit de jassen die we voor je klaar hebben hangen. Die vind je bij ons in alle lengtes. Er is zelfs een speciale lange jassen categorie. Werk je graag aan je conditie? Ook dan is Tommy Hilfiger voor dames precies jouw merk. Bij de collectie sportkleding van dit label, vind je alles wat je voor het sporten nodig hebt.