tommy-hilfiger

Coole klassieker met Preppy Chic

Geheel in het teken van moderne Amerikaanse stijlen sinds 1985. Sinds 1985 vernieuwt Tommy Hilfiger steeds weer de klassieke Amerikaanse sportkleding - altijd met een speelse draai. Tommy Hilfiger combineert het beste van de popcultuur met de nieuwste technische en duurzame innovaties en creëert zo moderne stijlen die niets verspillen en iedereen welkom heten.

 

Leren om van jezelf en anderen te houden, met Jameela Jamil

 

Actrice, podcaster en activist Jameela Jamil vecht tegen body shaming en zet zich in voor radicale inclusiviteit op alle gebieden. "Mijn visie voor de toekomst is gelijkheid. Daarvoor moeten we niet alleen onze feeds, maar ook ons dagelijks leven meer op een meer diverse manier vormgeven."

SHOP NU ›

 

HIGHLIGHTS

 

 

Globale Streetwear – Amerikaanse twist

 

Altijd bij de tijd op het gebied van muziek en jeugdcultuur sinds 1996. Muziek. Cultuur. Streetstyle. Tommy Jeans laat zich inspireren door Amerikaanse denim-klassiekers en geeft iconische looks een frisse, jeugdige touch. Altijd bij de tijd en op weg naar een meer duurzame toekomst - laat je inspireren door de nieuwste collectie van Tommy Jeans.

tommy-hilfiger
SHOP NU ›

 

Tommy Sport: Activewear voor elke training

 

Yogastudio of fitnessles - deze performance-stijlen werken net zo hard als jij.

tommy-hilfiger
SHOP NU ›

 

Inclusief maten die van rondingen houden

 

Je favoriete stijlen van Tommy, in alle maten. Exclusief voor iedereen.

tommy-hilfiger
SHOP NU ›