Mes Demoiselles

   Mes Demoiselles

   In elk kledingstuk van Mes Demoiselles is het duidelijk: dit merk ademt Parijs. Chic, stijlvol en gracieus: Mes Demoiselles richt zich op vrouwen die net als het merk de stad Parijs belichamen. Subtiel, enigmatisch, discreet, mysterieus, sterk, authentiek, stads, gevoelig en een beetje brutaal. Herken je je hierin? Dan is Mes Demoiselles absoluut het merk voor jou.

   Mes Demoiselles online

   De filosofie van Mes Demoiselles is duidelijk: je kleding zit je altijd dicht op de huid en draagt uit wie je bent, dus het is de moeite waard om kleding te dragen die echt bij je past. Hun collectie is gevarieerd, van broeken tot kimono's en van pullovers tot wollen jassen. Mes Demoiselles stelt je in staat om zelfs van gewone dagelijkse momenten een snapshot van elegantie en glamour te maken.

   Mes Demoiselles shop je eenvoudig online in onze webshop. Of kom langs in één van onze winkels, waar ons deskundig personeel klaar staat om samen met jou de perfecte outfit samen te stellen. Wie weet in combinatie met een kledingstuk van één van onze andere merken. Get ready for glamour!