New Balance: een betere pasvorm voor betere prestaties

New Balance is een wereldleider als het gaat om atletische schoenen en kleding. Het bedrijf blijft gedreven door de niet aflatende wens om het persoonlijk record van atleten - van professionals tot amateurs - te helpen verbeteren. De label produceert enkele van de beste schoenen en atletische kleding voor alle breedtes en maten, omdat een betere pasvorm simpelweg betere prestaties oplevert. Daarom streeft ze naar het aanbieden van een breed scala aan maten en breedtes, van hardlopen tot training tot levensstijl. Ontworpen met vooruitstrevende technologie die jouw bewegingen ondersteunen en een moderne uitstraling, vind je een New Balance-product dat je helpt steeds betere prestaties te leveren.

Haal het maximale uit je training

Bij ons vind je een van de breedste assortimenten New Balance schoenen en kleding. Waarom kiezen voor dit merk? Omdat ze zich voortdurend concentreert op het verbeteren van haar technologie en productiemethoden om de best passende, best presterende schoenen en kleding te garanderen. Bekijk de New Balance 1080v10 en Fresh Foam Zante Pursuit, ultra dempend voor zowel comfort als stabiliteit, de heren- en dames collecties en de New Balance Racing Hub, met de Hanzo S. Wij hebben een uitgekiende selectie van high-performance New Belance sneakers , kleding en accessoires die zijn ontworpen om het maximale te halen uit elke training. Van de kenmerkende 990-sneaker tot vochtafvoerende T-shirts en lichtgewicht hoodies, wij zijn de one-stop-shop voor al jouw New Balance-trainingsbenodigdheden.

Kleding van New Balance kopen

New Balance is ongetwijfeld een van de toonaangevende hardloopmerken ter wereld. Het merk biedt een scala aan klassieke en nieuwe stijlen die inspelen op de lifestyle-markt. Maak hardlopen of sporten zo comfortabel mogelijk met New Balance kleding, schoenen en overige trainingsbenodigdheden voor dames en heren. Ze bieden hardlopers comfort, demping en functionaliteit. Het New Balance-kledingassortiment omvat onder meer shorts, tops en lichtgewicht hardloopjacks. Daarnaast bevatten de uitgebreide collecties ook tops met reflecterende details voor een betere zichtbaarheid. Blijf er stijlvol uitzien tijdens het sporten met het New Balance kledingassortiment dat online beschikbaar is tegen sterk concurrerende prijzen.

New Balance = nieuw evenwicht

De Britse immigrant William J. Riley richtte in 1906 het bedrijf op met het streven de pasvorm van de schoen te verbeteren door middel van steunzolen en andere accessoires. De naam ontstond toen Riley zijn kippen in zijn achtertuin observeerde en opmerkte dat een drietandige voet het best een lichaam ondersteunde. Op basis hiervan hadden de steunzolen drie tanden. Voor hem was dit het ‘nieuwe evenwicht’: New Balance was geboren. Het merk verwierf zijn reputatie door de steunzolen te verkopen aan brandweerlieden en politieagenten. Tot 1960 bleef het de meeste steunzolen verkopen. De eerste herkenbare sneaker van het bedrijf, de Trackster, was de eerste hardloopschoen met een rimpelzool, verkrijgbaar in verschillende breedtes. Het was pas in de jaren '70 dat het ‘N’ -logo op de schoenen stond, wat het merk zijn onmiddellijk herkenbare esthetiek gaf. New Balance heeft haar assortiment in 1978 uitgebreid met trainingskleding, vervaardigd met behulp van Gore-Tex-technologie, een innovatieve stof die tot op de dag van vandaag wordt gebruikt.

NEW BALANCE

25 artikelen

Sorteer op: