Kleding van Persona by Marina Rinaldi

  1. Dames
   1. Kleding

  Persona by Marina Rinaldi is onderdeel van het Italiaanse luxemerk Marina Rinaldi. Het modehuis heeft veel verschillende winkels over de wereld verspreid, maar je koopt jouw nieuwe Persona by Marina Rinaldi kledingstuk natuurlijk net zo makkelijk in onze webshop. Het merk richt zich voornamelijk op plus-size kleding, iets wat voor de oprichting van het merk in 1980 verre van gewoon was, en des te noodzakelijker.

  De glitter en glamour van de Italiaanse catwalk zijn niet alleen voor de kleinere maten weggelegd, bewijst het luxueuze en modieuze merk. In een Persona by Marina Rinaldi outfit ben je altijd het stralende middelpunt van elke situatie, tijdens elke gelegenheid. Waar wacht je nog op? Hul je in de kwalitatief hoogstaande materialen en tijdloze silhouetten van Marina Rinaldi! En ben je op zoek naar comfort? Ook dan vind je wat je zoekt in de collectie van Marina Rinaldi.

  Marina Rinaldi van jas tot jurk

  Marina Rinaldi collecties omvatten een grote verscheidenheid aan kledingstukken. Als je op zoek bent naar mooie plus-size kleding die jouw rondingen tot hun recht doet komen in plaats van ze te verstoppen, hoef je niet verder te zoeken. Marina Rinaldi is ook in Nederland een premium-optie voor plus-size vrouwen die Italiaanse glamour verwachten en verdienen.

  Dus of je nu op zoek bent naar een Marina Rinaldi jas om buiten in te schitteren of een Marina Rinaldi jurk voor naar een feestje of op de werkvloer, in onze webshop slaag je altijd.

  Marina Rinaldi kleding online kopen

  Op zoek naar een Persona by Marina Rinaldi outfit? Je bestelt jouw nieuwe Persona by Marina Rinaldi aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen. Het is de makkelijkste manier om je garderobe uit te breiden: allemaal vanuit het comfort van je luie stoel.

  Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.