Pinko

  1. Dames
   1. Kleding

  Pinko is een merk dat eind jaren '80 werd opgericht door Pietro Negra en zijn vrouw Cristina Rubini. Het merk is een echt familiebedrijf, nu ook hun twee dochters actief zijn binnen de organisatie. Het is een merk dat zich richt op vrouwen die onafhankelijk, sterk en sexy zijn. Herken jij jezelf daarin? Shop dan nu jouw nieuwe Pinko kleding in onze webwinkel!

  Pinko blouses, jurken en jassen

  Pinko is een gevarieerd merk met een assortiment dat alles bevat wat de moderne vrouw maar nodig heeft. Dus of je nu op zoek bent naar een Pinko jurk, een Pinko jas of een Pinko blouse, in onze webshop kun je jouw nieuwe Pinko kleding online kopen.

  Dit unieke, eclectische, originele en moderne merk geeft jouw garderobe de flair die je verdient. Ben jij klaar om in de schijnwerpers te staan? Stel dan nu jouw Pinko outfit samen! Allemaal in modieuze kleuren, luxe materialen en opvallende pasvormen.

  Shop je Pinko dameskleding online

  Op zoek naar een Pinko outfit? Je vindt jouw nieuwe Pinko kleding online in onze webshop. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen. Het is de makkelijkste manier om je garderobe uit te breiden: allemaal vanuit het comfort van je luie stoel.

  Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

  Sorteer op: