1. Dames
   1. Kleding
  2. Heren
   1. Kleding
  3. Kinderen
   1. Kleding

  Simpel, comfortabel en een goede kwaliteit: dit is alles waar Skiny voor staat. Skiny is een modemerk dat zich richt op het ontwerpen van het fijnste ondergoed voor mannen en vrouwen. Lingerie, beha’s, boxershorts, slipjes en nog veel meer. Skiny heeft ondergoed voor iedereen. Naast ondergoed ontwerpt het modemerk ook comfortabele nachtkleding, zoals pyjama’s en nachtjaponnen. 

  Skiny ondergoed & pyjama's

  Skiny ondergoed is gemaakt van fijne materialen, zoals katoen en microvezel. Door de zachte materialen kun je soepel en comfortabel bewegen in de kleding. Wil je als een roosje in slaap vallen? In een zachte Skiny pyjama val je heerlijk in slaap. De pyjama’s zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en prints. Even snel uit bed? Houd je voeten warm met een paar sloffen of slippers. Benieuwd naar het ondergoed en de nachtkleding van Skiny? Bekijk de collectie in onze webshop en laat je inspireren.

  Bestel Skiny online

  Bekijk de gehele collectie van Skiny in onze webshop of winkels. Heb jij een mooie Skiny beha gevonden? Of is je oog gevallen op die vrolijke pyjama? Bestel de items in onze webshop en profiteer van de fijnste voordelen, zoals gratis verzenden & retour. Meer weten over Skiny? Kom langs in een van onze winkels en laat je informeren door onze adviseurs.

  Skiny

  (450)

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 10
  3. 10
  1. 1
  2. Pagina 1 / 10
  3. 10