Someday

Someday fashion & mode

Heel de dag kleren dragen waarin jij je comfortabel én mooi voelt? Dat kan met  de kleding van Someday.  Dit merk heeft als visie dat ze kleren maakt waardoor elke vrouw elke dag comfortabel en mooi door het leven te gaan. Comfortabel is meer dan een joggingbroek of een fijn sweatshirt. Bij Someday fashion kan je gemakkelijk de kleding van dit merk combineren met kledingstukken die al in jouw kast hangen.

De Someday kleding kenmerkt zich door modieuze en eenvoudige kledingstukken die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn of wat er bij jou al in de kast hangt. Kies voor een fijne basic shirt van zacht katoen of een lichte spijkerbroek van jeans. Daarnaast kun je in het assortiment van Someday fashion ook bijzondere kledingstukken vinden, te denken valt aan een blouse met een mooie print. Elk kledingstuk van Someday is op haar manier uniek. Zo heeft het een elk kledingstuk wel iets dat het apart maakt, denk aan een bijzondere halslijn, mooi vallende stof of een apart ontwerp.

Someday kleding online kopen

Wil jij de kleding van Someday mode ook in jouw kast hangen? Je kunt de Someday kleding gemakkelijk online kopen.  Doordat de basic en comfortabele kleding altijd wel met een ander kledingstuk te combineren valt is het een geliefd merk onder veel vrouwen. Shop naar hartelust jouw kleding bij Someday mode. Ben je op zoek naar kleding of schoenen van een ander merk? Bij Peek & Cloppenburg ben je aan het juiste adres!

  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2