Superga schoenen

In 1911 wordt Superga opgericht: een schoenenlabel met een missie. De Italiaanse Walter Martiny wil voor alle landgenoten comfortabele schoenen maken. Het is een van de redenen dat hij kiest voor aangevulcaniseerde zolen: rubberen zolen die wel tegen een stootje kunnen. Zijn droom wordt werkelijkheid en de ‘2750’ wordt al snel dé schoen van Italië.

Superga: de mooiste sneakers voor dames

Tegenwoordig vind je de Superga gympen ook in andere Europese landen en ver daarbuiten. En ook zijn de canvas schoenen niet alleen meer in het wit te vinden. Ook Superga zwarte schoenen of Superga blauwe gympen zijn beschikbaar. Met platte zool of met plateauzool. Een goede toevoeging aan je kledingkast, want de gympen fleuren elke outfit op. Combineer de blauwe gympen eens met lichte jeans en t-shirt met Bretons streepje. Of draag bij een zomerjurk Superga platform witte sneakers.

Superga sneakers: alle varianten verkrijgbaar

Het model ‘2750’ is nog steeds een hit. Met de jaren zijn er veel varianten op gemaakt, waaronder de Superga cotropew white. Het klassieke model, maar dan met een plateauzool van touw. Het is bijna een combinatie van twee verschillende Zuid-Europese landen, Spaans en Italiaans. Een echte Superga espadrille. Voor wie waterbestendige schoenen wil (wat geen overbodige luxe is met het Nederlandse weer), kan kiezen voor Superga leren schoenen. Nog steeds het bekende witte model, maar dan van materiaal dat wel tegen een paar spetters kan.

Superga schoenen kopen

Ben jij er al over uit welke schoenen je wilt? Worden het de platte canvas gympen of toch die hogere Superga platform schoenen? Bestel ze nu online en je betaalt geen verzend- of retourkosten. Je bent natuurlijk ook welkom om langs te komen in een van de winkels. Onze adviseurs staan daar voor je klaar met antwoord op al je vragen.

Superga

16 artikelen

Sorteer op: