Herenkleding van Wellensteyn

  1. Heren
   1. Kleding

  Wellensteyn is een jassenmerk dat is ontstaan door de grote vraag van havenarbeiders naar functionele en duurzame jassen. Adolf Wuttke ontwierp jassen met een speciale wax, waardoor ze waterdicht en dus goed warm bleven. De jassen werden een groot succes onder de havenwerkers en professionele duikers. Door de populariteit van de jassen begon Wellensteyn in 1989 ook met het ontwerpen van stijlvolle jassen voor zowel dames als heren. 

  Wellensteyn jas voor heren

  De Wellensteyn herenjassen zijn ideaal voor de stijlvolle man. Een Wellensteyn herenjas is modieus en van zeer goede kwaliteit. Zo kun je nog lang van de jas genieten. Onder de jas kun je verschillende outfits dragen. Trek bijvoorbeeld een paar casual jeans aan met stoere Dr. Martens schoenen eronder. Bekijk de Wellensteyn heren jassen in de Peek & Cloppenburg webshop. 

  Koop online Wellensteyn voor heren

  Heb je een mooie Wellensteyn herenjas gevonden? Bestel hem dan snel in onze Peek & Cloppenburg webshop en geniet van fijne voordelen. Je betaalt bij ons geen verzendkosten en je hebt 100 dagen bedenktijd. Ben je toevallig in de buurt van een van onze winkels? Breng een bezoek aan ons en laat je inspireren door al onze merken.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3