WINDSOR

Windsor is een kledingmerk dat al sinds 1889 is toegewijd aan tijdloze, elegante ontwerpen, exclusieve materialen, vakmanschap en innovatie. Dit premium-merk richt zich op mensen met stijl en zelfvertrouwen. Mensen zoals jij.

Van Windsor broeken tot jassen

Windsor kleding is zowel tijdloos als modern. Deze duurzame kledingstukken zijn meer dan iets om één seizoen te dragen: het zijn klassieke stukken die jouw garderobe nog jarenlang zullen doen stralen. Schitterende kleding die ook comfortabel en duurzaam is: dat is Windsor. En alles met een perfecte, flatterende pasvorm.

Windsor kleding online kopen

Op zoek naar een Windsor outfit? Je bestelt jouw nieuwe Windsor aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 7
  3. 7