Glamour Voorwaarden voor Deelname

NATIONAL GLAMOUR DAY

20%* OP ALLES
VANAF EEN MINIMUM BESTELWAARDE VAN 49 EURO

De kortingscode ontvang
je bij aankoop van een
GLAMOUR-tijdschrift.

*Actievoorwaarden:

I.

II.

III.

De GLAMOUR-kortingscode geldt vanaf een minimum bestelwaarde van € 49 op: https://www.peek-cloppenburg.nl. De actie is ook geldig in onze Nederlandse winkels waarvan je de adressen vindt onder: https://www.peek-cloppenburg.nl/winkels.

De actie is geldig op 10-04-2021.

Meer informatie over het verzilveren van kortingsbonnen vind je onder:
https://www.peek-cloppenburg.nl/faq/.

 

HIGHLIGHTS VOOR HAAR

 

 

HIGHLIGHTS VOOR HEM

 

NATIONAL GLAMOUR DAY 2021

Modewinkel Peek & Cloppenburg is een van de beste online winkels voor mensen die graag shoppen. Wat je ook zoekt, voor welke gelegenheid dan ook, je vindt het in de uitgebreide collectie van Peek & Cloppenburg. Daarnaast is winkelen natuurlijk nóg leuker als je veel geld kunt besparen. Peek & Cloppenburg behoort tot de grote groep NATIONAL GLAMOUR DAY 2021 winkels. Tijdens de NATIONAL GLAMOUR DAY heb je de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige merkkleding te kopen tegen lage prijzen. Niet alleen jij, maar ook je vriendinnen of je partner moeten op deze dag zeker de tijd nemen om uitgebreid te gaan shoppen. Bovendien is er ook voor de kinderen genoeg te vinden!

Shoppen met heel veel prijsvoordeel is het leukste dat er is. Tijdens de NATIONAL GLAMOUR DAY kun je je slag slaan met een heleboel koopjes. Met de NATIONAL GLAMOUR DAY korting bespaar je maar liefst 20%* op alle bestellingen boven de € 99,-. De NATIONAL GLAMOUR DAY aanbiedingen zijn van toepassing op vele verschillende producten die verkrijgbaar zijn bij Peek & Cloppenburg. Heb je een nieuwe jurk nodig voor een bruiloft, een zakelijke outfit voor op werk of heb je gewoon zin in een nieuwe jeans? Je vindt het allemaal bij Peek & Cloppenburg. Daarnaast heeft Peek & Cloppenburg tal van scherp geprijsde accessoires zoals modieuze en comfortabele schoenen en sportkleding van topkwaliteit. Profiteer online en in onze winkels van de koopjes tijdens de NATIONAL GLAMOUR DAY.

NATIONAL GLAMOUR DAY bij Peek & Cloppenburg

Tijdens de NATIONAL GLAMOUR DAY periode kun je in de online shop en in de winkels hoogwaardige outfits samenstellen en 20%* minder betalen door middel van de NATIONAL GLAMOUR DAY kortingscode. Deze code ontvang je bij aankoop van een NATIONAL GLAMOUR DAY shoppingguide. In de shoppingguide staat een kortingscode die je aan het einde van het bestelproces in de online shop invult. In de winkel kun je de advertentie met de NATIONAL GLAMOUR DAY kortingscode laten zien bij de kassa. De 20%* korting wordt dan meteen van de bestelwaarde of van het aankoopbedrag afgetrokken. Profiteer van de fantastische aanbiedingen en stel tijdens de NATIONAL GLAMOUR DAY voordelig jouw nieuwe outfits samen!

Wanneer is de nationale glamour day in 2021?

Wachten is altijd lastig, maar het lange wachten op de NATIONAL GLAMOUR DAY is zeker de moeite waard. De NATIONAL GLAMOUR DAY vindt twee keer per jaar plaats en de eerstvolgende keer dat je kunt shoppen bij de aan NATIONAL GLAMOUR DAY deelnemende winkels is op 10 april 2021.