Drie personen lopen in de natuur en dragen lange jassen

The Great Outerwear

Feel warm, safe and perfectly dressed

De koude dagen komen eraan - tijd voor functionele en gebreide items van hoge kwaliteit die ons warm houden en ons een perfect beschermd gevoel geven. De esthetiek is hoogwaardig en overtuigend met aardse of lichte natuurtinten. Onze favorieten variëren van lichte overgangsstijlen tot dikke pufferjacks en van gewatteerde jassen voor ijskoude dagen tot truien voor gezellige momenten.

Campagne Great Outerwear man draagt een bruine jas
Campagne Great Outerwear close up man draagt een bruine jas

Gewatteerde jassen

Pure stoerheid, een strakke look of sportief en functioneel? De items uit onze Outerwear campagne combineren onze hoge normen op het gebied van ontwerp, eigenschappen en gevoel. De natuurlijke tinten zorgen voor een hoogwaardige moderniteit. Onze fijne jassen en knitwear houden je stijlvol warm op koude dagen.

Campagne Outerwear man in een lange rode jas
Campagne Outerwear man in een lange rode jas met bucket hat

Donsjassen

Campagne Great Outerwear man in een mantel

The Great Outerwear

Mantels

In de herenmode van dit najaar zijn het absolute modeklassiekers die de esthetiek van het hele seizoen bepalen. Jassen, ruitpatronen, wol en edele bruin- en grijstinten zijn tijdloze stijlgaranties. De moderniteit is succesvol dankzij casual silhouetten, ontspannen stylingopties en nieuwe accessoire trends.

Campagne Outerwear lopende man in een lichte jas
Campagne Outerwear man in een lichte jas op de grond

Keep it monochrome

Zittende man

Ontdek meer trends

Modern Heritage