A group of friends which is eating christmas dinner at a table and enjoying their time together.

Merry Memories

A season to remember

Eerst is het een gevoel, dan is het een ervaring en uiteindelijk is het een herinnering die voor altijd blijft. Vooral tijdens de feestdagen gaat het erom tijd door te brengen met dierbaren en momenten te creëren om nooit meer te vergeten. Onze fijne selectie van feestelijke items zorgt gegarandeerd voor de perfecte kerstmatch om nooit te vergeten. It’s a season to remember. 

Shop the look

A woman is smiling while sitting at a table with a friend standing behind her.
Two women who are sharing snacks at a dinner table.
Cozy memories
Sharing festive feelings

Kerstmis - tradities koesteren, gedeelde ervaringen creëren en het moment voor altijd vastleggen. Met onvergetelijke items voor de feestdagen: hoogwaardige knitwear die aanvoelt als thuis, als een warme omhelzing en er tegelijkertijd stijlvol uitziet. We hebben de mooiste pieces verzameld. It’s ChristMatch time! 

A group of friends who is sharing presents.
The joy of giving
Gift guide

Remember your ChristMatch forever! Wat is er mooier dan een hoogwaardige fashionfavoriet waaraan je dierbaren de mooiste kerstmomenten verbinden? Pssst! Wij hebben een aantal gezellige accessoires en lifestyle items voor je verzameld als cadeau-ideeën die gegarandeerd een langdurige herinnering worden. 

A happy couple. A man is giving his significant other a present.
A hugging couple
Spending time
with someone special

De feestdagen doorbrengen met dierbaren is waar kerst om draait. Of het nu met familie, vrienden of een speciaal iemand is. Met onze elegante looks kun je gedeelde momenten omzetten in echte herinneringen. 

Kerstmis party looks

Three people who are having a great time together.
Three people who are dancing and having fun.
Celebrating life together
Party looks

Het perfecte liedje vinden in de jukebox? Magisch! Net als het kiezen van de juiste onvergetelijke style voor het feest. Draag iets heel bijzonders, geniet van het leven en maak van de mooie momenten herinneringen die blijvend zijn. Dat kan met onze items die vanzelfsprekend en bijzonder aanvoelen. Vind de perfecte look voor jou!