Zu sehen sind drei Personen in farbenfrohen Strickpullis am Auto angelehnt.
s.Oliver
s.Oliver
Voor de gewone mens, die z'n eigen weg gaat
People first! We hebben allemaal een dagelijks leven. Maar wat ons uniek maakt: de persoonlijke ervaringen en onze individualiteit. Van de mensen die we ontmoeten tot de grote en kleine momenten, elke ervaring draagt bij tot een bijzonder verhaal: ons eigen verhaal.
Top categorieën

Nieuw

Highlights
by s.Oliver
Shop the style
Sweatwear
Shirts
Jassen
Denim

Denim

Rebels, cool en ongekend casual: de modebasis bij uitstek? Ongetwijfeld: jeans. In een cleane all-over look of als duurzamer alternatief. Wij laten je zien hoe onze visie op denim er in 2023 uitziet. Liefde op het eerste gezicht: hier zijn de nieuwste jeans items.

Ontdek nu
s.Oliver Red Label

s.Oliver RED LABEL

Casual, eenvoudig, veelzijdig

Ontspannen, dynamisch, met een positieve levenshouding en een feelgoodfactor. Klaar om te dragen als good-mood booster of als veilige toevlucht: de tijdloze all-time favourites van s.Oliver.

Ontdek nu
s.Oliver Black Label

s.Oliver BLACK LABEL

Looks van kantoor tot diner

Moderne essentials en tijdloze favorieten vormen de kern van de collectie. De mogelijkheid om je chic en comfortabel te kleden is essentieel. Zachte soepele stoffen en duurzamere premium materialen ontmoeten moderne, vrouwelijke vormen. Highlights voor speciale momenten om het leven te vieren.

Ontdek nu