header
tom-tailor
Tom Tailor
Op naar het onbekende
2022 staat voor een nieuw begin. Voor spannende samenwerkingen, duurzamere innovaties en de meest vrije versie van onszelf. De herfst/wintercollectie van Tom Tailor past hier helemaal bij. Klassiekers worden op een moderne manier geïnterpreteerd, want de casual stijl waar het merk bekend om staat krijgt een kleurrijke upgrade. Een nieuwe collectie voor een nieuwe benadering van het leven: Anders. Vrijheid. Modern.
Top categorieën
Highlights
by Tom Tailor
Shop the style
Blouses
Jassen
Broeken
tom-tailor

Tom Tailor

Sterk van karakter. Tijdloos. Onbeperkt.

Tom Tailor heeft vooral één ding: een relaxte instelling. De nadruk ligt op de informele casual look. Met comfortabele pasvormen, natuurlijke stoffen en tijdloos comfort. Of het nu gaat om een eenvoudige basisstijl of een modern item - alles gaat natuurlijk samen. Smaakvolle kleuren en duurzame kwaliteit ronden de typische Tom Tailor look af.

Shop nu
tom-tailor-denim

Tom Tailor Denim

Uniek. Urban. On-trend.

Bij Tom Tailor is denim meer dan alleen jeans. Het is onze manier van leven. Het gaat over samenkomen. Over uniekheid en diversiteit. Over het onderstrepen van je eigen persoonlijkheid met looks. Een combinatie van actuele trends en tijdloze ontwerpen. Met een duurzame mentaliteit die staat voor hoogwaardige materialen, innovatieve behandelmethoden en betere wasbeurten.

Shop nu