header
tom-tailor
Tom Tailor
Free to be real
Wij benaderen de dingen op een ontspannen manier. Onze lente/zomercollectie weerspiegelt onze relaxte aard. Losse silhouetten en tijdloze essentials worden gecombineerd met trendy must-haves. Natuurlijke kleuren gaan samen met moderne patronen. Combineer de comfortabele items met je eigen casual stijl.
Top categorieën
tom-tailor-november-22-brandshop-teaser

Denim Tom Tailor

CHOOSE YOUR BRIGHT SIDE

Maak van je stijl een levensstijl! De nieuwe collectie van Denim Tom Tailor is meer dan een kwestie van stijl. Het gaat over jouw keuze om optimistisch te zijn. In kleurrijke trend pieces, stoere pasvormen en meer duurzame denim items.

Shop nu
Highlights
by Denim Tom Tailor
Shop the Styles
Jurken
Truien & knitwear
Denim
tom-tailor

Tom Tailor

Sterk van karakter. Tijdloos. Ontspannen.

Tom Tailor heeft vooral één ding: een casual uitstraling. De focus ligt op de relaxte casual look. Met comfortabele pasvormen, natuurlijke stoffen en tijdloos comfort. Of het nu gaat om een eenvoudige basisstijl of een modern trenditem- alles gaat natuurlijk samen. Smaakvolle kleuren en duurzame kwaliteit ronden de typische Tom Tailor look af.

Ontdek nu
tom-tailor

Denim Tom Tailor

Uniek. Urban. Trendy.

Bij Tom Tailor is denim meer dan jeans. Het is onze manier van leven. Het gaat over samenkomen. Over uniekheid en diversiteit. Over het onderstrepen van je eigen persoonlijkheid met looks. Het combineren van actuele trends en tijdloze ontwerpen. Met een duurzame mindset die staat voor hoogwaardige materialen, innovatieve behandelingen en betere wassingen.

Ontdek nu