Teaser

Dale of Norway

(18)
FAQ

Hoe valt Dale of Norway?

Kleding van Dale of Norway valt normaal. Je kunt deze dus bestellen in je standaard kledingmaat. Heb je toch nog twijfels? Kijk dan altijd even bij de productdetails. Hier geven wij vaak de afmetingen van het kledingstuk in een bepaalde maat weer als referentie.


Is Dale of Norway een goed merk?

Dale of Norway staat al jaren bekend om de kwaliteit van hun kleding en accessoires. Het merk maakt gebruik van goede kwaliteit wol die niet kriebelt, lang meegaat en je heerlijk warm houdt.


Wie is de oprichter van Dale of Norway?

Dale of Norway werd al in 1879 opgericht door de Noorse Peter Jebsen. In het stadje Dale startte hij destijds een textielfabriek. Vanaf 1912 begon het merk zich specifiek op hoogwaardige knitwear te richten en sinds de jaren ’60 is Dale of Norway zelfs exclusief verantwoordelijk voor de kleding van het Olympische skiteam van Noorwegen.


Waar staat Dale of Norway voor?

Kleding van Dale of Norway staat voor kwaliteit in combinatie met prachtige Noorse prints en details. In een trui van dit merk waan je je zo op een fjord in het verre Noorden, terwijl de hoogwaardige wol je beschermt tegen de winterse kou.