Duurzaam ondergoed

  1. Dames
   1. Kleding
  2. Heren
   1. Kleding
  3. Kinderen
   1. Kleding

  Duurzaam ondergoed voor iedereen

  Duurzaam ondergoed? Je shopt het bij Peek & Cloppenburg! Ons duurzame ondergoed is vrij van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Denk hierbij aan bestrijdingsmiddelen of pesticiden. Biologisch ondergoed draagt ook bij aan een betere werkomgeving voor de makers, zoals katoenboeren. Zo geeft duurzaam ondergoed je een extra goed gevoel. Neem snel een kijkje in de collectie en vind jouw nieuwe en ecologische ondergoed!

  Een goede keuze: biologisch ondergoed

  Biologisch ondergoed of eco ondergoed is er voor iedereen: mannen en vrouwen. Het assortiment bestaat dus uit boxershorts, bh’s, slips, hemdjes en ander ecologisch ondergoed. Je herkent eco ondergoed aan het duurzaamheidslogo bij het product.

  Voor mannen is het merk Jockey een aanrader, het merk staat bekend om hun comfortabele en duurzame boxershorts. Bij vrouwen is het duurzame ondergoed van het merk Calida populair, maar bekende merken zoals Adidas hebben ook steeds meer duurzame items in hun assortiment. Duurzaamheid is belangrijk voor Peek & Cloppenburg. Daarom breiden we onze collectie ecologisch ondergoed en duurzame kleding steeds verder uit.

  Bestel jouw ecologische ondergoed eenvoudig online

  Ben je overtuigd van duurzaam ondergoed? Shop het eenvoudig en voordelig bij Peek & Cloppenburg! Plaats online een bestelling in onze webshop en wij bezorgen jouw eco of biologische ondergoed gratis bij je thuis. Ben je niet zo van het digitaal winkelen? Dan kun je natuurlijk ook langskomen in de fysieke winkel om nieuw ondergoed te kopen. Onze medewerkers in de winkel adviseren je indien nodig. Als je jouw perfecte duurzame ondergoed hebt gevonden, kun je het meteen mee naar huis nemen. Zien we je snel in de winkel of online?

  Geselecteerde filters

  1. Duurzaam
  Reset alles

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 14
  3. 14
  1. 1
  2. Pagina 1 / 14
  3. 14