Pailletjurken

Pailletjurken: maak een goede indruk

Wanneer je feestelijk en vrouwelijk voor de dag wil komen draag je natuurlijk het liefst een prachtige jurk. En wat straalt er meer feest uit dan jurken met pailletten? Korte of maxi jurken krijgen een bijzondere uitstraling door door deze glinsterende accenten die op de stof zijn aangebracht. Draag je pailletten jurken overdag, dan zullen de zonnestralen die je jurk beschijnen voor een prachtig effect zorgen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook in de avond, als je het stralend middelpunt bent met het schijnsel van de lampen boven de dansvloer die weerkaatsen op je pailletten jurk. Pailletten zijn echt niet alleen weggelegd voor trouwjurken. Bij Peek & Cloppenburg vind je bijvoorbeeld ook baljurken en cocktailjurken met pailletten.

Zwarte en rode pailletten jurken: die van jou zit er vast tussen

Zoek je een klassieke jurk met een feestelijke twist? Kijk dan eens in de online winkel van Peek & Cloppenburg bij de pailletten jurken in het zwart. De zwarte jurk is altijd goed en een echte favoriet bij velen en met pailletten maak je het net even wat feestelijker. Draag je liever de kleur van de passie dan staat jouw jurk vast tussen de pailletten jurken in het rood. Naast zwart en rood zijn er natuurlijk nog allerlei andere mooie kleuren  te vinden bij Peek & Cloppenburg. Denk bijvoorbeeld aan blauwe of roze pailletten jurken.

Pailletten jurken met lange mouwen

Naast de kleur van je jurk is het model natuurlijk ook iets om over na te denken. Afhankelijk van het seizoen pas je het model van je jurk aan aan de weersomstandigheden. Voor een feest of gelegenheid waar je in de avond buiten bent en het kan afkoelen, kun je het beste gaan voor een pailletten jurk met lange mouwen. Een feestelijke outfit waarin je het minder snel koud zult krijgen. 

Pailletten jurken kopen

Ben je op zoek naar een jurk met een mooie glinstering? Bij Peek & Cloppenburg in de online winkel vind je een ruim assortiment aan pailletten jurken. Zoek je een galajurk, een avondjurk of gewoon een feestelijke outfit? In de online shop staan lange jurken, korte jurken, tunieken en cocktail jurken met pailletten. Voor elke gelegenheid is er de juiste jurk die precies bij je past. Een pailletten jurk kun je natuurlijk ook gewoon aantrekken naar je werk of kantoor. Wie zegt dat er altijd een feestje nodig is om je feestelijk te kleden? Het belangrijkste is het gevoel dat een jurk je geeft wanneer je deze draagt tenslotte.

Er zijn veel soorten jurken met pailletten te koop bij  Peek & Cloppenburg. Jurken die helemaal bekleed zijn of bijvoorbeeld jurken waar alleen het lijfje glinstert van de pailletten. Of jurken waar de pailletten een leuk detail op de schouder of langs de halslijn vormen. Sommige pailletten geven een subtiele glans aan de jurk of ze stralen je juist tegemoet. Alle soorten en kleuren kom je tegen maar de gemeenschappelijke deler is toch wel dat jurken met paillettenextra feestelijk zijn.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11
  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11