Petten: de ideale accessoires

Ben jij in de mood voor nieuw petten te kopen? Dat is een leuk idee. Tegenwoordig is een pet meer dan enkel een accessoire met aan de voorkant een klep. Waar vroeger petten enkel dienden als bescherming tegen de zon in het gezicht of voor warmte is het nu ook een mode accessoire geworden. Petten heb je in diverse vormen, maten en modellen. Zo zijn heb je bekende merk petten, een baseballpet of een snapback caps. Let bij petten kopen wel goed op of je de juiste pasvorm en maat heb, want niets kan zo storend zijn als een pet die constant voor je ogen zit.

Mooie merk petten

Zoals gezegd zijn petten een mode accessoire geworden. Het is niet enkel meer bedoeld voor als je een 'bad hair day' hebt, het kan je outfit ook afmaken of juist een stoer of ander uiterlijk geven. Helemaal als je gaat voor merk petten kopen. Welke merk petten kun je dan kopen vraag je je af? Dat kan bijvoorbeeld een pet zijn van Lacoste of het wereldberoemde sportmerk Nike. De merk petten van Lacoste zijn natuurlijk bekend met het groene draakje als logo. Ook worden ze vaak als status symbool gedragen, het zijn petten die ook bekend staan onder de naam Engels pet. Grappig is dat deze petten vroeger juist door de lagere sociale klasse werden gedragen. Nu staat deze merk petten juist voor een wat duurdere en luxere uitstraling. Nike daarentegen staat bekend om de sportieve uitstraling. Ga je merk petten kopen? Denk dan ook eens aan de merken Adidas of Scotch en Scoda. Ook mutsen, sjaals en handschoenen vind je bij Peek & Cloppenburg.

Leuke baseballcaps voor iedereen

Om in de sportieve hoek te blijven is het kopen van petten zoals de baseballcap ook een goed idee. Een baseballcap of een baseball pet is een trend die komt uit Amerika. Het meest kenmerkend aan een baseball pet is de ronde of eigenlijk gevormde klep. Een andere naam voor deze petten is ook wel curved caps. Het grootste voordeel aan een baseballcap is dat de klep verstelbaar is door een leren band of door klittenband. Hierdoor past de baseballcap vaak bij iedereen qua formaat. Het is wel een model wat eerder geschikt is voor heren of jongens dan voor meiden of vrouwen. Wil je als vrouw zijnde toch deze baseballcap kopen? Kies dan de rest van jouw kleding goed uit. Om het niet te sportief of jongensachtig te laten overkomen kun je e kiezen voor wat sieraden voor een vrouwelijke touch aan jouw outfit.

Petten kopen

Wil je petten gaan kopen dan heb je dus veel mogelijkheden in verschillende vormen en stijlen. Waar je dus goed om moet letten is of de pet die je wilt gaan kopen past bij de vorm van je hoofd. Daarnaast heeft elke pet vaak zijn eigen stijl en moet het ook passen bij de kledingstijl die jij draagt of wilt uitstralen. Petten kopen kun je zowel online doen als in de winkels.  Maak jouw persoonlijke kledingstijl af met een leuke pet. 

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 17
  3. 17
  1. 1
  2. Pagina 1 / 17
  3. 17