Regenjassen: zo blijf je lekker droog

Om droog aan te komen op je werk, school of afspraakje is een goede regenjas een must. In ons vaak koude en natte kikkerlandje is een paraplu lang niet altijd voldoende. Heb je net die ene leuke outfit aangetrokken waar je de show mee wil stelen dan wil je natuurlijk niet dat je als een verzopen katje aankomt op je bestemming. Daarnaast is het ook geen pretje om een groot deel van de dag in je natte plunje door te moeten brengen. Kortom, een goede regenjas is een broodnodige toevoeging aan iedere garderobe. 

Lange regenjassen: de ideale bescherming

Niet alle coats beschermen even goed tegen de regen. Voor complete bescherming van je outfit kun je het beste kiezen voor een lange regenjas. Waterdichte regenjassen die wat langer zijn beschermen het beste tegen de regen. Ook zijn deze regenjassen voor op de fiets uitermate geschikt. De lengte  van de jas zorgt ervoor dat je benen afgeschermd worden van de regen. Wat maakt een jas een regenjas? De speciale stof van een regenjas zorgt voor waterdichte jassen waar het regenwater niet in trekt maar juist afglijdt.

Leuke regenjassen: val op in de regen

Een regenjas hoeft zeker niet saai en onopvallend te zijn. Naast zwarte regenjassen zijn er ook meer opvallende kleuren te vinden in de online winkel. Kijk eens bij de gele regenjassen, de oranje regenjassen of de groene regenjassen. Tijdens een regenbui is het zicht altijd een stuk minder dan op een zonnige dag. Het is vaak wat donkerder buiten, zelfs midden op de dag. Kies daarom voor jezelf en voor je kind een regenjas uit met een leuke felle kleur. Een felle kleur staat niet alleen vrolijk, het draagt ook nog eens bij aan de veiligheid op straat. In een knalgele regenjas val je tenslotte net wat meer op in de regen dan wanneer je een donkerdere kleur jas draagt.

Regenjassen kopen

Bij Peek & Cloppenburg in de online winkel kun je mooie regenjassen kopen. Een regenjas hoeft niet alleen praktisch te zijn tenslotte. Een regenjas kan tegenwoordig ook zeker trendy en mooi zijn. Je hebt de keuze uit allerlei modellen en kleuren. Lange jassen, korte jassen, bomberjacks, rustige kleuren maar ook felle kleuren. Er is een ruime keuze uit hippe regenjassen voor iedereen. Je vindt er regenjassen voor dames, heren en ook voor kinderen. 

De mooie regenjassen in de uitgebreide collectie van Peek & Cloppenburg zijn naast trendy ook erg praktisch. Als je het bijvoorbeeld snel warm hebt als je op de fiets zit dan is het belangrijk dat je een goed ademend exemplaar uitkiest. Het is daarom goed om te weten dat je in de online winkel ademende regenjassen kunt kopen. Een goede regenjas heeft aan de buitenkant een beschermende werking tegen de regen maar geeft tegelijkertijd de drager lucht door de ademende stof aan de binnenzijde. Dit is belangrijk om gegarandeerd droog aan te komen op je bestemming.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 13
  3. 13
  1. 1
  2. Pagina 1 / 13
  3. 13