Pyjama's sale heren

Heren trainingspakken in grote maten

Bij Peek & Cloppenburg vind je een flink aantal mooie trainingspakken voor mannen. Het zijn trainingspakken met een goede pasvorm en een trendy uiterlijk. Dat is ook logisch, want ze zijn stuk voor stuk ontworpen door de grote merken. LaCoste, Ellesse en EA7 Emporio Armani zijn er daar enkele van. Al deze heren trainingspakken bezorgen je een sportieve uitstraling als je bezig bent met jouw favoriete sport. Maar ook zonder sportbeoefening voel jij je in deze heren trainingspakken helemaal thuis. Bijvoorbeeld als je op de bank zit en naar een voetbalwedstrijd kijkt, of als je een wandeling maakt langs het strand. Het comfortabele gevoel van deze mooie trainingspakken voor mannen, wordt eigenlijk door geen enkele andere kledingstijl geëvenaard.

Dit betekent dat deze trainingspakken voor heren je ook uitstekend van dienst kunnen zijn tijdens je vakantie. Bijvoorbeeld als je 's avonds met een biertje of wijntje op het terras van je vakantiehuis zit. Ook als je de accommodatie hebt gereserveerd in een appartement of hotel, beweeg jij je heerlijk in zo'n heren trainingspak. Natuurlijk kun je ook met je gezin een stacaravan of tent hebben gehuurd in het zuiden van Europa. Loop je daar naar het zwembad toe of zit je 's avonds op het terras, dan zijn de heren trainingspakken uitermate geschikt om je in te kleden. Wist je trouwens dat onze collectie ook een flink aantal trainingspakken voor heren in grote maten bevat?

Trainingspakken voor mannen kopen

Alle sport bovenkleding in deze collectie trainingspakken, is gemaakt van goede materialen. De trainingsjacks met hun bijbehorende sportbroeken bestaan uit een katoenmix of ander duurzaam materiaal. Het gevolg is dat deze mooie trainingspakken voor mannen goed ademen en ook na meerdere keren wassen goed hun pasvorm behouden. Het meeste design uit deze collectie is beschikbaar in twee of drie kleuren. Veel voorkomende tinten zijn zwart of marineblauw en rood. Natuurlijk kun je kiezen voor de heren trainingspakken met een effen tint. Die bevatten mooie opdrukken of logo's. Daarnaast zijn er diverse ontwerpen die verschillende kleuren met elkaar combineren. Het kan daarbij gaan om gekleurde banen overdwars op het trainingsjack of om een gekleurde bies langs de pijpen van de trainingsbroek.

De trainingspakken voor heren in grote maten gaan tot maat 3XL. Deze mooie trainingspakken voor mannen zullen dus veelal groot genoeg zijn voor breedgeschouderde heren die de qua lengte de 1.90 meter zijn gepasseerd. Voor de mannen die net iets minder groot zijn, bieden de meeste merken maat XXL aan.

Kies je één van deze heren trainingspakken uit, dan kun je het trainingspak ook in delen dragen. Zo combineert de trainingsjas in veel gevallen uitstekend met stoere jeans. Ook de trainingsbroek kan natuurlijk los worden gedragen. Afhankelijk van jouw kledingstijl combineer je die met een ruim vallende bloes of met een wollen trui.

Of je nu de trainingspakken voor heren in grote maten koopt of juist iets kleiner, voor de kleur maakt het niet uit. De verschillende kleuren waaruit gekozen kan worden, beslaan alle maten binnen het betreffende ontwerp.

Sorteer op: