Schoenen mode

Onze voorouders kwamen er al snel achter dat het verstandig is om extra aandacht aan je voeten te geven. Met de toen beschikbare materialen maakten ze van leer, hout en andere natuurproducten de eerste schoenen. De wereld is nooit meer hetzelfde geweest. Vandaag de dag kunnen mannen, vrouwen en kinderen kiezen uit diverse materialen, uiteenlopende modellen en vele kleuren. Van nette schoenen tot simpele instappers die je uitsluitend thuis draagt, je vindt online bij Peek & Cloppenburg een ware schatkamer aan schoenen waarmee je jouw persoonlijke smaak duidelijk kunt laten zien. Nette schoenen voor je werk, sportieve sneakers die het mogelijk maken om echte prestaties te leveren en laarzen die je voeten goed beschermen tijdens lange wandelingen over onze soms natte en bemodderde wegen. In het assortiment van Peek & Cloppenburg vind je een keur aan topmerken, zoals Nike, Boss, Geox en Tommy Hilfiger.

Kleurenfestijn van mooie schoenen 

Zoek je mooie schoenen die perfect passen bij je favoriete outfits? Peek & Cloppenburg heeft een waar kleurenfestijn van leuke schoenen. Wat dacht je van een zomerse en heldere uitstraling? Met leuke gele schoenen is dat zo geregeld. Als je passie en warmte wilt overbrengen, probeer dan eens een smaakvol paar rode schoenen. Voor een formele outfit kun je traditioneel zwarte schoenen, bruine schoenen of cognackleurig schoeisel dragen. Vaak kom je ook erg goed voor de dag met grijze of blauwe schoenen. Ga voor een nieuw paar in een effen kleur of kies een paar in meerdere tinten. Kijk bij onze schoenen online en laat je inspiratie stromen.

Ook duurzame schoenen

Het wordt steeds belangrijker dat we met zijn allen nadenken over duurzaamheid. Dit geldt ook voor de schoenenindustrie. Een aantal merken neemt de verantwoordelijkheid door zoveel mogelijk of uitsluitend gerecycled materiaal te gebruiken in het productieproces. Een van die merken heeft Peek & Cloppenburg in zijn assortiment opgenomen. Het Scandinavische Woden gebruikt natuurlijke materialen als volnerf leer en kurk, maar ook gelooid leer van vissenhuid, wat normaal als afvalproduct wordt gezien. Voor rubberen zolen maakt Woden gebruik van gerecycled rubber. Kijk eens naar hun mooie en opvallend vormgegeven open schoenen en sportschoenen. Het is niet moeilijk om én duurzaam te leven én er goed gekleed bij te lopen. Zo wordt onze wereld weer een stukje mooier. Koop je Woden schoenen online bij Peek & Cloppenburg en geniet van hun kwaliteit.

Schoenen kopen

Leuke witte schoenen voor je vrije tijd, stoere biker boots voor een fikse wandeling of teenslippers voor een luie zondag. Koop je schoenen online bij Peek & Cloppenburg en je krijgt ze snel uitgeleverd. Als je jouw mooie schoenen in Nederland laat bezorgen, betaal je geen verzendkosten. Heb je in onze collectie mooie merk schoenen gezien in een model dat je niet zo vaak draagt, kan het verstandig zijn om ze van tevoren even te passen. Je bent altijd van harte welkom in een van onze vele winkels. Neem de tijd om onze leuke schoenen te passen en kijk meteen of je interessante combinatiemogelijkheden ziet met onze kleding. Mogen we je binnenkort begroeten?

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 70
  3. 70
  1. 1
  2. Pagina 1 / 70
  3. 70