Mid season sale van Peek & Cloppenburg

Mid season sale bij Peek & Cloppenburg

Het voorjaar is weer aangebroken. De zon schijnt en de winterjas mag weer terug de kast in. Shop dit voorjaar voordelig bij Peek & Cloppenburg en haal jouw nieuwe items voor een fijne prijs in huis.

Voorjaarskorting op verschillende artikelen

Ben je op zoek naar een mooie broek, t-shirt of een trui? Of schijnt de zon en wil je een fijne hoed of pet? Peek & Cloppenburg heeft voor ieder wat wils in deze voorjaars uitverkoop. Waait het nog een beetje? Kies dan voor een windjack of tussenjas voor het voorjaar.

Herenmode in de aanbieding

Op deze pagina vind je aanbiedingen voor verschillende soorten mannenkleding, accessoires en schoenen. Scoor een nieuw poloshirt of een fijne jeans. Kies er een paar sneakers bij en maak je outfit helemaal compleet.

Damesmode in de aanbieding

De zon schijnt, dus de jurken en rokken kunnen weer uit de kast gehaald worden. Peek & Cloppenburg heeft verschillende soorten jurken in de mid season sale. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke cocktailjurken en mooie kokerrokken. Draag je liever een broek? Dan heeft Peek & Cloppenburg ook verschillende jeans in de aanbieding.