Stofmaskers & mondkapjes

Stoffmasken

Samensterk – zo luidt ons motto in deze buitengewone tijd. De gezondheid en bescherming van onze medewerkers en klanten staat voor ons op de eerste plaats. Daarom kun je in onze online shop per direct gezichtsmaskers kopen. Stay safe – stay fashionable!

GEZICHTSMASKERS SHOPPEN ›
Stoffmaske P&C

In onze P&C-winkels en online vind je 8 exclusieve designs, die niet alleen doeltreffend, maar ook stijlvol zijn. Zo kun je deze kleurrijke accessoires perfect in je outfit integreren.

Stoffmaske Carmushka

Een van de modieuze maskerdesigns is in samenwerking met het label Oh April gemaakt. De influencer Carmen Kroll alias Carmushka en designer Julia Zwingenberg hebben hier trendbewuste dierenprints gebruikt.

Maskers kunnen bijdragen aan het verminderen van de verspreiding van het SARS-CoV-2 virus, omdat snelheid van de uitgeademde lucht en de verspreiding van vochtdruppels gereduceerd wordt (bron in het Duits: BfArM). Zo kun je zelf bijdragen aan de veiligheid bij het shoppen en bij alledaagse bezigheden. Laat je solidariteit en verantwoordelijkheid blijken tegenover je medemens en draag een masker.

Stoffmaske Headline 2

Een masker helpt alleen als die correct gedragen wordt. Graag informeren wij over het correct dragen van een masker:

1. Was voor het opzetten je handen. Zo voorkom je dat ziektekiemen aan de binnenkant van het masker komen.

2. Plaats het masker strak over de mond en neus zodat er idealerwijs geen lucht aan de zijkanten ontsnappen kan.

3. Raak de buitenkant van het masker tijdens het dragen niet aan, omdat op het oppervlak het virus kan zitten.

4. Was het masker na iedere keer dragen of wanneer het doordrongen is van vocht.

Stoffmaske Headline 3

Na iedere keer dragen of wanneer het masker doordrongen is van vocht, moet deze in de wasmachine bij tenminste 60° graden gewassen worden om ziektekiemen te doden. Voor het opnieuw dragen moet deze ook volledig gedroogd zijn.

Stoffmaske Headline 4

Omdat onze maskers enkel stofmaskers zijn, zijn deze alleen bedoeld voor alledaagse situaties. We willen er expliciet op wijzen, dat onze maskers niet voldoen aan de medische standaard of andere normen vervullen en geen volledige bescherming tegen een infectie bieden.

Alle Masken

WIJ VRAGEN OP GROND VAN HYGIËNE OM NIET TE RETOURNEREN

NU ALLE MASKERS SHOPPEN ›