P&C Rotterdam

Hier vind je ons

Hoogstraat 200
3011 PV Rotterdam

Telefoon: +31 10 206 0050

Onze openingstijden:

Ma - Do: 10:00 - 18:00
Vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 18:00
Zo: 12:00 - 18:00

Andere P&C winkels in nederland:

Amsterdam
Den Haag

Koop jouw kleding in Rotterdam

Hoewel de online winkel van Peek & Cloppenburg zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk is wil je soms toch gewoon de stof direct in je handen voelen. Gewoon ouderwets winkelen en zien wat er allemaal te koop is. Wanneer je kleding gaat kopen in Rotterdam dan kun je terecht in de Hoogstraat. In een van de oudste straten van deze stad vind je het grootste aanbod kleding in Rotterdam bij de vestiging van Peek & Cloppenburg. Hier kun je terecht voor de echte winkelervaring en shop je een complete outfit bij elkaar voor elke gelegenheid.

Jassen en avondjurken in Rotterdam

Zoek je bijvoorbeeld die ene speciale jurk voor een feest? Zoek je avondjurken in Rotterdam? Bij de Peek & Cloppenburg winkel slaag je gegarandeerd. Ook als je op zoek bent naar cocktailjurken in Rotterdam ben je in deze winkel aan het juiste adres. Op de damesafdeling vind je jurken in alle soorten en maten en van allerlei merken. De juiste avondjurk voor elke gelegenheid of dresscode. Niet alleen voor jurken in Rotterdam kun je hier terecht. Ook als je op zoek bent naar jassen in Rotterdam ga je naar de winkel van Peek & Cloppenburg. Jassen voor elk seizoen en in vele maten en kleuren.

Mooie jeans in Rotterdam

Ben je op zoek naar de perfecte spijkerbroek? En kun je deze maar niet vinden? Kom naar de winkel van Peek & Cloppenburg in Rotterdam om de juiste mooie jeans te vinden. Zowel voor dames als heren maar ook voor kinderen zijn er vele soorten en merken spijkerbroeken te vinden. Neem de tijd en pas verschillende modellen en merken die de winkel op voorraad heeft. Zo vind je altijd de juiste jeans met een pasvorm die je als gegoten zit.

Kleding kopen in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar shirts in Rotterdam of een heel ander kledingstuk dan slaag je zeker bij Peek & Cloppenburg aan de Hoogstraat. Het grote assortiment aan dameskleding, herenkleding en kinderkleding zorgt ervoor dat je je zoektocht naar het juiste item of een complete outfit altijd tot een goed einde kunt brengen. Struin gezellig alle afdelingen af, probeer elk paar schoenen op de schoenenafdeling of pas elke avondjurk die je aanspreekt. Neem de tijd om alle collecties uitgebreid te bekijken.

Hoewel online winkelen steeds populairder wordt is de ouderwetse winkelervaring niet weg te denken uit ons leven. Soms wil je gewoon de kleding door je handen laten gaan en met stapels op je arm een paskamer in duiken. Of je oog valt op een accessoire of paar schoenen waarvan je niet wist dat het aan je garderobe ontbrak. In de winkel van Peek & Cloppenburg kun je je winkelhart helemaal ophalen. Je vindt de uitgebreide collecties van bekende merken en van de eigen labels niet alleen in de winkel in Rotterdam maar ook in de vestigingen in Den Haag en Amsterdam.

P&C Rotterdam

(7497)
[object Object]

ROTTERDAM

Hoogstraat 200 | 3011 PV Rotterdam

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 157
  3. 157
  1. 1
  2. Pagina 1 / 157
  3. 157