Vlinderdassen

Vlinderdassen voor mannen: maak je outfit helemaal af

Met een van onze vlinderdassen maak je een feestelijke outfit helemaal af. Oorspronkelijk was de vlinderstrik een Franse uitvinding, maar de meeste mensen zullen bij vlinderstrikken denken aan smokings en rokkostuums, waar ze een integraal onderdeel van zijn. Wil je ze dragen als alternatief voor stropdassen? Bij veel formele outfits staat een vlinderstrik net zo correct als een das. Kijk in het online assortiment van Peek & Cloppenburg en maak je keuze uit polyester, wollen of zijden vlinderdassen van merken als Montego, Blick, Monti en Tommy Hilfiger. Omdat het zelf strikken van een vlinderstrik een kunst op zich is, bestel je bij ons vooral voorgestrikte exemplaren.

Vlinderdassen voor heren in verschillende kleuren

Als je uitgaat van de klassieke etiquette, draag je bij een smoking een zwarte vlinderdas, terwijl bij een rokkostuum weer een witte vlinderdas hoort. De laatste jaren, mede door de invloed van de Amerikaanse cultuur, is het geen enkel probleem om gekleurde vlinderdassen bij je smoking te dragen. Met een van onze rode vlinderdassen of een blauwe vlinderstrik zul je zeker niet uit de toon vallen. Je zet de puntjes op de i als je jouw gekleurde vlinderdas voor heren combineert met een cumberband en een pochet in dezelfde kleur of met hetzelfde dessin. 

Vlinderdassen kopen

Hou je van rood? Je kunt bij ons een rode vlinderstrik los kopen, maar ook op zoek gaan naar een complete set, inclusief pochet en bijpassende bretels. De collectie van het merk Monti zal je zeker kunnen bekoren. Welk shirt draag je het liefst bij je vlinderstrik? Wij hebben overhemden met onzichtbare knopen en met klassieke mouwen waarbij je manchetknopen hoort te dragen, die je overigens ook bij ons op voorraad vindt. Bestel je vlinderstrikken in effen kleuren of met interessante prints online. Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten. Of kom eens langs in een van onze winkels.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 4
  3. 4