Over ons

Peek & Cloppenburg

Jouw multi-channel fashion-retailer

Wij bieden onze klanten een winkelconcept dat het beste van de online en offline wereld combineert. Peek & Cloppenburg combineert een lange en succesvolle traditie in de modebranche met de voordelen en mogelijkheden van de online wereld. Zo komen de laatste mode-highlights direct bij jou thuis. Laat je inspireren door de enorme keuze op peek-cloppenburg.nl.

 

Jouw allrounder voor de perfecte shopbeleving

Peek-cloppenburg.nl staat voor de naadloze symbiose van de sterke punten van traditionele retail en het moderne online shoppen: De artikelen die op peek-cloppenburg.nl worden gekocht, kunnen zonder problemen worden opgehaald en gepast in de Peek & Cloppenburg Anson's C.V. winkels of worden geretourneerd. Uiteraard bieden wij ook een verstelservice voor jouw online bestellingen. Peek & Cloppenburg staat altijd open voor jouw feedback en suggesties. Stap daarom eenvoudig rechtstreeks op onze medewerkers in een van de Peek & Cloppenburg Anson's C.V. winkels af. Wij waarderen jouw feedback op elk moment.

 

Jouw expert op het gebied van mode

Bij peek-cloppenburg.nl kun je altijd de nieuwste trends van over de hele wereld verwachten. Wij bieden je een breed scala aan topmerken en stylingideeën voor elke gelegenheid en elke smaak. Onze inkopers laten altijd een bijzondere modecompetentie zien - van complete collecties tot elk afzonderlijk product. Met inspiraties als streetstyles en trendrapporten houden we je altijd op de hoogte. Een uitstekende service en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding voor designermode en merkkleding zijn voor ons vanzelfsprekend.

 

Goed advies staat bij ons centraal

Kleding en stijl zijn uitingen van de eigen persoonlijkheid. Met een veelzijdige merkenportfolio, altijd nieuwe, inspirerende ideeën en een lange traditie op het gebied van modecompetentie, ondersteunen wij van peek-cloppenburg.nl je graag bij het vinden van je eigen en unieke stijl.